@DywanTv: Delikatne, mięciutkie babeczki z dodatkiem puree dyniowego, z posypką z cukru demerara. Są wyśmienite, o lekkiej nucie korzennej. Warto je upiec w sezonie dyniowym. Jeśli nie wykorzystacie całego puree z dyni, można je zamrozić lub poczekać na kolejne propozycje z jej wykorzystaniem na Moich Wypiekach :-).
Składniki na 12 sztuk:
140 g masła 2,5 szklanki mąki pszennej 2,5 łyżeczki proszku do pieczenia 1/4 łyżeczki sody oczyszczonej pół łyżeczki soli pół
Taki był pierwszy chuopki samochód 15 lat temu jak chuop miał 19 lat. A Wy jakie mieliście pierwsze albo macie ew. teraz ? Fajny był jak rozbierałem drzwi to znalazłem stare gazety poza szpachlą ( ͡°͜ʖ͡°)ノ⌐■-■
Bardzo proszę, po kolei! CTRL+V
#kontrolaschowkow #ctrlv #glupiewykopowezabawy
Komentarz usunięty przez autora
obj1 = obj;
Składniki na 12 sztuk:
140 g masła
2,5 szklanki mąki pszennej
2,5 łyżeczki proszku do pieczenia
1/4 łyżeczki sody oczyszczonej
pół łyżeczki soli
pół
Komentarz usunięty przez autora