Wczoraj na szlaku mijam młode małżeństwo z dwójką dzieci. Ojciec robi dziewczynce zdjęcie i mówi do niej: 'Jadzia, podaj definicję przedszkolaka' Jadzia się uśmiecha i mówi ojcu, żeby on powiedział. Facet na to: 'przedszkolak to jest takie stworzenie, które nie słyszy pięciokrotnie powtórzonego wołania zza pleców, ale otwarcie paczki chipsów słyszy będąc dwa pokoje dalej, przez zamknięte drzwi.' :D #coolstory #truestory
@batgirl: Ja słyszę wpisywanie PINu do karty jak kolega na korytarzu płaci za nasz obiad, a potrafię nie słyszeć tego, co mówi do mnie kolega siedzący biurko obok.
@batgirl: Widziałem parokrotnie tą mądrość przepisywaną przez moich znajomych na fb, młodych rodziców. A tak w ogóle to udowadnia to, że dzieci to #!$%@?, bo słyszą tylko to co chcą słyszeć ( ͡°͜ʖ͡°)
@krolewskitv: @bartosz_kolo: @Thyrun: @Ayano: mati z sebą za 15 lat na imprezie dyskutują - ale wypieprzylem jadzie (jadwigę?). Jak to brzmi? Masakra moim zdaniem. Jakby miała 50 lat to okej, ale nie małemu dziecku w XXI wieku. To moje zdanie.
@vision_of_satan: Otóż nie brzmi, bo Jadzia się nie pieprzy po kątach. :D A tak w ogóle to i tak brzmi lepiej niż "wypieprzyłem Jessicę". Co wam do tego jak ktoś nazywa córkę? Jadwiga>Jessica
@Ayano: to jest już ze skrajności (jadwiga) w skrajność (jessica). Mi ta moda na stare imiona typu Antoni (już jest skreślony z bycia bossem dilerow narkotykowych bo antoś to zabawne imię) sie nie podoba
@vision_of_satan: Przecież moda na imiona powraca i za 15 lat imię Jadzia będzie tak samo popularne jak teraz. O #!$%@?, najlepiej bierzmy imiona z zagranicy bo takie to hehe międzynarodowe.
@krolewskitv: NIE BIERZMY. To jest jeszcze gorsze niż stare imiona i mam z Brajana większą beke niż z Kunegundy. Ale mam po prostu jakas blokadę np. żeby spotykać sie z jakas marią zofią czy hanną bo od razu kojarzy mi sie ze starymi ludźmi, babcią itp
#coolstory #truestory
A tak w ogóle to udowadnia to, że dzieci to #!$%@?, bo słyszą tylko to co chcą słyszeć ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@bartosz_kolo:
@Thyrun:
@Ayano: mati z sebą za 15 lat na imprezie dyskutują - ale wypieprzylem jadzie (jadwigę?). Jak to brzmi? Masakra moim zdaniem. Jakby miała 50 lat to okej, ale nie małemu dziecku w XXI wieku. To moje zdanie.
Co wam do tego jak ktoś nazywa córkę? Jadwiga>Jessica
@Ayano: no właśnie, więc skąd:
#logikarozowychpaskow? ( ͡º ͜ʖ͡º)
@Thyrun:
@vision_of_satan: Toc to moze rownie dobrze byc imie "Jagoda", ktore jak dla mnie jest bardzo fajne. :3