Wpis z mikrobloga

Mirki, czy zarobki 1980 netto, za support IT, naprawę kompów, ogarnianie AD, serwerów, do tego sieci. W sumie około 80 kompów + drukarki i inne urządzenia. To dobre czy raczej gówniane zarobki? Trzy lata w firmie, w sumie około 5 lat doświadczenia. Plus raz w roku premia około 1500zł.
#zarobki #it #informatyka #support
  • 19
  • Odpowiedz
@tomkkoo:

Nie no to na granicy beki.I nie mówie tego żeby ci dopiec.5 kompów mam do ogarnięcia w fimie.A od sieci to mamy sieciowca.W Warszawie możesz liczyć na zarobki 5k+
  • Odpowiedz
@tomkkoo: @ImOut: Lol, w Łodzi mam sporo więcej, a nie miałem żadnego doświadczenia w SD prócz pracy u lokalnego ISP przez 9 miesięcy i wzięli mnie z pocałowaniem dłoni ( ͡° ͜ʖ ͡°) Teraz mam pod sobą ~3k komputerów, AD, SAP i masę innych narzędzi.
  • Odpowiedz
@tomkkoo: Nie mogę się tu pochwalić, bo obowiązuje mnie tajemnica umowy ;f A anonem na Mirko przestałem być już jakiś czas temu ( ͡° ͜ʖ ͡°) i wystalkowanie mnie zajmuje przeciętnemu userowi ~10 minut.

• Odpowiedz
@RottenKitten: Łącznie z przygodą w sklepie komputerowym? Półtora roku ( ͡° ͜ʖ ͡°) I nie mam skończonych studiów. Ale mam sporo doświadczenia "non-profit" i praktycznie od ukończenia 18-roku życia co wakacje gdzieś pracowałem, więc coś tam się uczyłem. Poza tym - sam się uczę w wolnej chwili.
  • Odpowiedz