Aktywne Wpisy
Mewtwo +845
Mirki, zazwyczaj nie lubię kręcić afery z byle powodu, ale to co wczoraj wydarzyło się w Parku Wodnym w Tychach przechodzi wszelkie pojęcie.
Była sobota, padał deszcz, więc dużo ludzi wybrało park wodny. Ludzi było bardzo dużo, praktycznie cały parking był zawalony autami. Ale jako, że ten park wodny jest duży to jest to normalna sprawa tam. Spędzaliśmy wieczór jak zazwyczaj na zewnętrznych basenach.
Około godziny 20:15 na basenie zaczęły wyć syreny.
Była sobota, padał deszcz, więc dużo ludzi wybrało park wodny. Ludzi było bardzo dużo, praktycznie cały parking był zawalony autami. Ale jako, że ten park wodny jest duży to jest to normalna sprawa tam. Spędzaliśmy wieczór jak zazwyczaj na zewnętrznych basenach.
Około godziny 20:15 na basenie zaczęły wyć syreny.
1-1-1-1 +94
2. Udawaj co niedziele, że konsumujesz ciało Chrystusa.
3. Ksiądz udaje, że zamienia chleb w ciało i wino w krew, a Ty masz poker face i się nie śmiejesz.
4. Opowiadasz obcej osobie o występkach bo wszechmocny musi posiadać pośrednika któremu nakablujesz wszystko co się na parafii dzieje.
5. Kończysz żenujący teatrzyk śpiewania do Boga poczuciem, że bilet do raju jest coraz pewniejszy.
#ateizm #zycie
@Epoche: Jak na dorosłego i inteligentnego człowieka coś bardzo boli Cie to jak inni żyją.
@TomaszObyJakis: Nie
Masz do tego prawo. Twoja sprawa.
Zamienił bym słowo lepszy na bardziej świadomy.
@Haseo: Dlaczego zabraniasz mi wyśmiewać coś co jest dla mnie i podobnych mi ludzi śmieszne? Bo Ty w to wierzysz? Udawanie zamieniania chleba w ciało chrystusa a potem jedzenie tego jest poprostu dla mnie szalenie zabawne i mma ochotę się pośmiać z innymi ktorzy też tak uważają. Ale widze że nei potrafisz się "#!$%@?ć" od ludzi ktorzy
Ateizm to pogląd, odrzucenie teizmu, brak wiary w istnienie boga.
Komentarz usunięty przez moderatora
@Durb: Przepraszam, ale nie rozumiem do czego zmierzasz, nie jestem zbyt lotny
@madry_i_mieciutki: A jakby ten szaman przyjechał do Polski, to czułby dysonans widząc ludzi klęczących przed gościem z opłatkiem.
Dostrzegasz absurdalność obu sytuacji?