Wpis z mikrobloga

178 533,99 - 8,10 = 178 525,89

Z ciekawości sprawdziłem programik do biegania o nazwie Strava i ogólnie rzecz biorąc, jest on ciekawszy z punktu widzenia kogoś, kto lubi analizować swoje wyniki. Trzeba przyznać że ładnie podsumowuje aktywności fizyczne, diagramy, wykresy, dla mnie trochę tego za dużo, ale w sumie poeksportuje wyniki z endo, potestuję parę dni i ocenię czy dla kogoś kto potrzebuje tylko podstawowych danych, ma coś do zaoferowania dodatkowego, ciekawego, oczywiście dla użyszkodnia każualowego. Już teraz zauważyłem możliwość dodania butów, ciekawy mini dodatek.

Co do wykresu, te dwie wyrwy zawsze mam przez przejścia dla pieszych, bo nie chce mi się wyciągać komórki z kieszeni za każdym razem, jest jakaś opcja na automatyczne stopowanie licznika, kiedy trzeba się zatrzymać?

Własne odliczanie na miesiąc sierpień.
66,75 - 8,10 = 58,65

A i mleko, nie zapominajmy o zacnej szklance po biegach, udanego dnia życzę Morki.

#strava #sztafeta #biegajrano
M.....2 - 178 533,99 - 8,10 = 178 525,89

Z ciekawości sprawdziłem programik do bie...

źródło: comment_D3Hp4PWDLH0QHdyJEspyZawm8Spddk48.jpg

Pobierz
  • 5
  • Odpowiedz
@MrHouse22: też od poniedziałku bawię się stravą. na dziś brakuje mi: porównania np. na 5km niezależnie od trasy i długości biegów. na plus jest chyba dokładniejszy gps, ale po pierwszym biegu ciężko stwierdzić. dziś może uda mi się przebiec moją najbardziej wybieganą trasę i będzie to chyba najbardziej miarodajny wynik.
w obu aplikacjach jest opcja autopauzy, w stravie na podstawie gps i czujników telefonu.
  • Odpowiedz