Aktywne Wpisy
Lelkomtu +58
niochland +106
W Warszawie już od tygodnia działa Strefa Czystego Transportu.
Jakoś cicho o tym na Wykopie, a przecież świat miał się zawalić, stąd też pytanie dla mieszkańców #warszawa
1. Ile biednych ludzi nie dojechało swoimi dupowozami na czas do pracy?
2. Ile smutnych ludzi ma problem, żeby dowieźć dziecko do przedzszkola?
3. Ile dup prawaków pękło?
Jakoś cicho o tym na Wykopie, a przecież świat miał się zawalić, stąd też pytanie dla mieszkańców #warszawa
1. Ile biednych ludzi nie dojechało swoimi dupowozami na czas do pracy?
2. Ile smutnych ludzi ma problem, żeby dowieźć dziecko do przedzszkola?
3. Ile dup prawaków pękło?
Z ciekawości sprawdziłem programik do biegania o nazwie Strava i ogólnie rzecz biorąc, jest on ciekawszy z punktu widzenia kogoś, kto lubi analizować swoje wyniki. Trzeba przyznać że ładnie podsumowuje aktywności fizyczne, diagramy, wykresy, dla mnie trochę tego za dużo, ale w sumie poeksportuje wyniki z endo, potestuję parę dni i ocenię czy dla kogoś kto potrzebuje tylko podstawowych danych, ma coś do zaoferowania dodatkowego, ciekawego, oczywiście dla użyszkodnia każualowego. Już teraz zauważyłem możliwość dodania butów, ciekawy mini dodatek.
Co do wykresu, te dwie wyrwy zawsze mam przez przejścia dla pieszych, bo nie chce mi się wyciągać komórki z kieszeni za każdym razem, jest jakaś opcja na automatyczne stopowanie licznika, kiedy trzeba się zatrzymać?
Własne odliczanie na miesiąc sierpień.
66,75 - 8,10 = 58,65
A i mleko, nie zapominajmy o zacnej szklance po biegach, udanego dnia życzę Morki.
#strava #sztafeta #biegajrano
@sebek1987: I czemu ja o tym nic nie wiem, potem poszukam jeszcze raz.
w obu aplikacjach jest opcja autopauzy, w stravie na podstawie gps i czujników telefonu.