Wpis z mikrobloga

Dopiero teraz mam chwilkę, żeby napisać kilka słów po Woodstocku.
Otóż mega mega wielkie propsy i podziękowania i buziaki dla @lennox_ za ogarnięcie najlepszego na świecie wykoppiwa! Chociaż patrząc na liczbę ludzi to było już chyba wykopparty. ;D Było was tak wielu! Mega żałuję, że tak szybko przestałam ogarniać i nie byłam w stanie ze wszystkimi pogadać. Za rok nie piję w ogóle, żeby móc tylko z każdym z was pogadać! :D Pozdro szczególnie dla @nowik @cheft @gorzka @Out0fControl @MasterSoundBlaster @gorfag @fionka @ludzik i dla tych, co grali na gitarze i dla tego super kolegi (nie pamiętam nicku, więc weź się odezwij! :D), który w zeszłym roku opowiadał mi o swoich autostopowych przygodach i z którym w tym roku też miałam przyjemność pogadać. Nie pamiętam niestety wszystkich, więc przepraszam. :< Wszyscy byliście superowi! I wielce zdziwiona jestem, że tak wielu z was mnie kojarzyło z mirko. ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Do zobaczenia za rok!

Fotek kilka mam, więc zapraszam na pw, jeśli chcecie. Jakością nie powalają, ale zawsze to coś. ;-)

#woodstock #woodstock2015 #woodstockowewykopiwo
alma - Dopiero teraz mam chwilkę, żeby napisać kilka słów po Woodstocku.
Otóż mega m...

źródło: comment_Eoj1y2cBl9EvSue2QYBEJs1S4Itp49HT.jpg

Pobierz
  • 19
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@alma_: A to fraje... znaczy się niedobry facet z tego nowika. Lepiej uważaj na niego, najpierw zabroni Ci pogo, a potem kto wie czego jeszcze.
  • Odpowiedz
@alma_: Ejejej, jakby co to my rozbiliśmy namiot tam, gdzie pokazaliście. Ale jakoś koło północy go zwinęliśmy i poszliśmy jednak spać do samochodu :P.
  • Odpowiedz