Aktywne Wpisy

szcz33pan +3632
Koniec roku to czas podsumowań, zatem znowu trzeba było sprawdzić jak tam wygląda #indekskebaba
Inflacja została opanowana, stopy procentowe spadają, nawet ceny nieruchomości spadają. A co z kebabami?
10 stycznia 2022 zamówiłem kebaba z lokalnej budy i to samo zacząłem zamawiać co pół roku
10.01.2022 - cena 28,30 zł
Inflacja została opanowana, stopy procentowe spadają, nawet ceny nieruchomości spadają. A co z kebabami?
10 stycznia 2022 zamówiłem kebaba z lokalnej budy i to samo zacząłem zamawiać co pół roku
10.01.2022 - cena 28,30 zł
źródło: Indeks_Kebaba_2025_grudzien
Pobierz
MinisterKoryto +167
W tym roku bez miekkiej gry, jeszcze na święta sobie coś dokupie co by postrzelać po wigilii. Wesołych Świąt
#psiarze #sylwester #wesolychswiat #swieta #bozenarodzenie
#psiarze #sylwester #wesolychswiat #swieta #bozenarodzenie
źródło: 1000033233
Pobierz

Komentarz usunięty przez moderatora
:(
Nic dziwnego, dlatego właśnie twoje miejsce jest w kuchni. Przy robieniu kanapek bystrość jest niepotrzebna i raczej nic ci nie umknie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Większości normalnych kobiet nie przeszkadzają takie żarty. Tylko brzydkim grubym feministkom i brzydkim grubym pannom z internetów które udają ładne. True story.
Wrażliwym w tym złym sensie, z obniżoną samooceną, które każdy żart odbierają jako atak na siebie, owszem - tyle że 99% kobiet wykazujących tego typu "wrażliwość" ma ją właśnie z powodu kompleksów nt swojej urody.
albo po przejściach z debilami
No czyli głupim, jednym słowem.
@Shaki: 99% je ma, w jakim ty świecie żyjesz?
Poza tym każda się wkurzy, nawet ta bez kompleksów, jak jakiś tępy przygłup będzie jej wmawiał w chamski sposób, że jest gorsza, bo jest kobietą.
statystyka z bravo girl chyba, 90% jest normalne i ma "w------e" .