Wpis z mikrobloga

Różowe paski robio laski ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • 39
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@ppj: bo mi umknęło?

Nic dziwnego, dlatego właśnie twoje miejsce jest w kuchni. Przy robieniu kanapek bystrość jest niepotrzebna i raczej nic ci nie umknie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@babydoll: Faceci siedzą w kuchni - ale wtedy kiedy to wymaga artyzmu, umiejętności. Dlatego prawie zawsze szefami kuchni w restauracjach są mężczyźni :] Za to w domu gdzie wybitnych umiejętności nie trzeba, a za to robota jest nudna i nieprzyjemna jeśli trzeba robić to codziennie, ot p--------ć schabowego i pozmywać po sobie, gotują kobiety :]
  • Odpowiedz
@Shaki: kobiety wcale nie są gorsze, no ale jak się komuś wmawia, że jest beznadziejny, to zaczyna w to wierzyć. poza tym jak taki debil nie umie ugotować nawet jajka to wolą same gotować niż narażać się na pożar albo zamawiać drogie żarcie na telefon. zastanawia mnie to wykopowe poniżanie kobiet. ja rozumiem, że jak komuś dziewczyny dają wiecznie kosza to idzie się wkurzyć, no ale bez przesady, takim zachowaniem
  • Odpowiedz
@babydoll: żadna nie chce być z debilem, który uważa, nawet w żartach, że miejsce kobiet jest w kuchni

Większości normalnych kobiet nie przeszkadzają takie żarty. Tylko brzydkim grubym feministkom i brzydkim grubym pannom z internetów które udają ładne. True story.
  • Odpowiedz
@babydoll: albo po prostu wrażliwym

Wrażliwym w tym złym sensie, z obniżoną samooceną, które każdy żart odbierają jako atak na siebie, owszem - tyle że 99% kobiet wykazujących tego typu "wrażliwość" ma ją właśnie z powodu kompleksów nt swojej urody.

albo po przejściach z debilami

No czyli głupim, jednym słowem.
  • Odpowiedz
kompleksów nt swojej urody.

@Shaki: 99% je ma, w jakim ty świecie żyjesz?

Poza tym każda się wkurzy, nawet ta bez kompleksów, jak jakiś tępy przygłup będzie jej wmawiał w chamski sposób, że jest gorsza, bo jest kobietą.
  • Odpowiedz