Wpis z mikrobloga

@s-e-x-pert: moglbys dodac koniecznosc wklejenia screena przelewu wynagrodzenia. da sie to zrobic anonimowo, a wyeliminujesz troli. dobrze tez rozszerzyć tzw metryczke, by lepiej posortowac geograficznie itd. proba 7000 to spory sukces, gratki za pomysl i wykon!
  • Odpowiedz
@villain: nikt na to nie pójdzie - za dużo zachodu. Lepiej policzyć błędną statystyczną.
@Cheater: wydaje mi się, że szeroko pojmowani freelancerzy, przedsiębiorcy i ludzie postawieni wysoko na szczeblach korpów dosyć często tu zaglądają. Nawet, jeżeli niektórzy dwa razy w życiu mieli taki przelew, to już siebie zaliczają do tej grupy.
@s-e-x-pert: dobra robota, pomimo kilku niedociągnięć, niezły materiał do obróbki. No i zawsze dobre wnioski
  • Odpowiedz
WTF? Zawsze jak dyskutuje z trolnorynkowacami to mi piszą, że mają własne firmy i na mientko wyciągają 10k ...zawsze trafiam w te 6%? Ja chyba muszę w totka zacząć grać z takim fartem

@Cheater: bo znieniawidzeni "trolnorynkowcy" od takiego pułapu w górę zwykle zarabiają
  • Odpowiedz
  • 0
@s-e-x-pert: a masz jakieś bardziej szczegółowe dane na temat zarobków programistów PHP?

BTW świetna robota, z pewnością nieoceniona wręcz dla wykopu jako reklamodawcy
  • Odpowiedz
@s-e-x-pert:
fajna inicjatywa, niezłe podsumowanie, ale jest jeden szczegół który bardzo psuje całą zabawę z analizą statystyk - tragicznie dobrane przedziały zarobków. Moim zdaniem przedziały powinny mieć jakiś sens praktyczny albo powinny być tak dobierane, żeby wykres liczby ludków w przedziałach był jak najbardziej zbliżony do krzywej Gaussa. Zaprezentowałem to na wykresie w zdjęciu poniżej - idealny wykres niebieskie słupki, wykres czerwonych słupków to podsumowanie liczby użytkowników w określonych przez ankietę
mardock - @s-e-x-pert: 
fajna inicjatywa, niezłe podsumowanie, ale jest jeden szczeg...

źródło: comment_ybZHDzQhVVItbwYTeBS4tAOs4h5fgl9N.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz