Aktywne Wpisy

jarzynka +121
#modameska Pamiętajcie!
źródło: Zrzut ekranu 2025-06-21 192228
Pobierz
Soczi +258
źródło: 1000001656
PobierzSkopiuj link
Skopiuj link
źródło: Zrzut ekranu 2025-06-21 192228
Pobierz
źródło: 1000001656
PobierzWykop.pl
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez autora
@Cheater: wydaje mi się, że szeroko pojmowani freelancerzy, przedsiębiorcy i ludzie postawieni wysoko na szczeblach korpów dosyć często tu zaglądają. Nawet, jeżeli niektórzy dwa razy w życiu mieli taki przelew, to już siebie zaliczają do tej grupy.
@s-e-x-pert: dobra robota, pomimo kilku niedociągnięć, niezły materiał do obróbki. No i zawsze dobre wnioski
@Cheater: bo znieniawidzeni "trolnorynkowcy" od takiego pułapu w górę zwykle zarabiają
BTW świetna robota, z pewnością nieoceniona wręcz dla wykopu jako reklamodawcy
fajna inicjatywa, niezłe podsumowanie, ale jest jeden szczegół który bardzo psuje całą zabawę z analizą statystyk - tragicznie dobrane przedziały zarobków. Moim zdaniem przedziały powinny mieć jakiś sens praktyczny albo powinny być tak dobierane, żeby wykres liczby ludków w przedziałach był jak najbardziej zbliżony do krzywej Gaussa. Zaprezentowałem to na wykresie w zdjęciu poniżej - idealny wykres niebieskie słupki, wykres czerwonych słupków to podsumowanie liczby użytkowników w określonych przez ankietę
źródło: comment_ybZHDzQhVVItbwYTeBS4tAOs4h5fgl9N.jpg
Pobierz@s-e-x-pert: Ni wiedziałem, że wykopki dostają tak duże kieszonkowe od rodziców. A co do wyników to chyba oczywiste, że większość trolowała.