Aktywne Wpisy
fatoom87 +1626
Tez macie tak, że z wiekiem co raz mniej ciągnie was do alkoholu?
Jak pomyślę, że następnego dnia będę się czuł fatalnie to wolę nie pić, żeby ranio wskoczyć na rower czy porobic coś fajnego.
#alkoholizm #alkohol
Jak pomyślę, że następnego dnia będę się czuł fatalnie to wolę nie pić, żeby ranio wskoczyć na rower czy porobic coś fajnego.
#alkoholizm #alkohol
Beszczebelny +374
Obczajam ten kalkulator "kredytu 0%" i się śmieję xD
1. Single praktycznie wykluczeni czyli jako 30letni facet zarabiajacy np 8000zł nie masz szans na mieszkanie w mieście i tym samym jesteś wykluczony z przyszłego tworzenia związku, rodziny i produkcji ilości Polaków.
2. Patola z trójką dzieci może za to wziąć piękne deweloperskie mieszkanie za prawie 700 tys i płacić ratę....1375zł.
1375zł! xddd przecież przy tego typu racie to jest ogromne pole do
1. Single praktycznie wykluczeni czyli jako 30letni facet zarabiajacy np 8000zł nie masz szans na mieszkanie w mieście i tym samym jesteś wykluczony z przyszłego tworzenia związku, rodziny i produkcji ilości Polaków.
2. Patola z trójką dzieci może za to wziąć piękne deweloperskie mieszkanie za prawie 700 tys i płacić ratę....1375zł.
1375zł! xddd przecież przy tego typu racie to jest ogromne pole do
- Hej T. a co wy z tym Gangiem Albanii tu wyskoczyliscie?
- A co, #!$%@?? Cos ci sie nie podoba? - odparl delikatnie agresywnym glosem T.
T. znam od jakiegos czasu. Niegrozny, przynajmniej dla mnie, przedstawiciel lokalnej patoli. Bezrobotny, no moze pomijajac okazjonalne dorabianie na czarno, jednak kazdy wieczor spedza w knajpie. T. slynie z nonszalancji wobec kobiet i checi przylozenia kazdemu z byle powodu. Niczym prawdziwy gentleman wyzywa wszystkich na pojedynki, caluje kobiety po dloniach i uzywa wysublimowanego jezyka skladajacego sie ze slow powszechnie uznawanych za przeklenstwa.
- Nie no T., Popek Krol - odparlem z szyderczym usmiechem i nutka drwiny w glosie - no geniusz rapu.
- Te te... tylko bez nabijania sie - przejrzal mnie skubany a skwitowalem to usmiechem.
Zaczal mi udowadniac dlaczego to mistrz, geniusz i celebryta. Ja tylko kiwalem glowa, jednym uchem wpuszczajac, drugim wypuszczajac
- ... teraz juz wiesz.
- No dobra. Ale my tu gadu gadu a ja polecony do Ciebie mam.
- A skad? - zapytal z niepokojem T.
- Od komornika.
- A niech #!$%@?. Niech se w dupe wsadzi te wezwania, ten...
Rozpoczal tyrade inwektyw a ja cierpliwie czekalem bo bawilo i tak wiedzialem jak to sie skonczy.
- Odbierasz? - przerwalem T. gdyz zaczynaly sie sypac grozby a to juz bylo za wiele.
- Dawaj - odparl z niechecia i rezygnacja w glosie.
Odebral a ja poszedlem dalej. Odchodzac od domu uslyszalem za plecami ,,#!$%@?...,, i kolejna tyrade w kierunku komornika.
#coolstory #patologiazewsi
Wyczuł ironię, czyli nie jest do końca taki głupi, chociaż fascynacja tym "artystą" na to nie wskazuje.
@mateusz_wajche_przeloz: Nie jest źle. ,,Patola,, jest bardzo ciekawa i ma zazwyczaj sporo do opowiedzenia. Więcej z nimi śmiechu niż zagrożenia... oczywiście jak się ich oswoi :)
Rap to ostatni raz robił w 2007 roku.
Dziękuję za miłe słowa. Jest to bardzo budujące, szczególnie dzisiaj.