Chcę wymienić Bloody V7 na Bloody TL70 (starej myszy nic nie dolega). Mysz używana głównie do okazjonalnego pogrania w CSGO. Bardzo pasuje mi kształt samej myszy, a szczególnie podpórka na palec serdeczny, dlatego zmiana kształtu raczej nie wchodzi w grę.
Dawniej A4T X7, A4T X7 V3 Aktualnie Bloody V7 do grania i Bloody R8 gdy potrzebuję myszy bezprzewodowej.
@FenomenON: też nad nią myślałem ale największy ból to brak pinky resta, bo dodatkowe guziki by nie zawadziły do jakiegoś mmo. Najpierw muszę kupić nową, a później będę myślał co zrobić ze starą
@FenomenON: W Bloody R8 mam bardzo podobny i o ile do ogólnego użytku jest ok, to już do grania zupełnie mi nie leży. @Jurigag: może inaczej zadam pytanie, czy jest znacząca różnica pomiędzy sensorami avago 3050/3090/9800 różnice wynikające z zastosowania sensora optycznego / laserowego i ich ograniczenia są mi znane i jestem przygotowany np. na wymianę podkładki w związku z przejściem z sensora optycznego na laserowy (który w
@Cruel: Skoro jak piszesz jesteś graczem okazjonalnym i jeśli nie przeszkadza Ci beznadziejny sensor w tej V7 to nie martw się różnicami w dość dobrych sensorach jeśli bardziej zależy Ci na cenie. Na jakiej czułości i dpi grasz?
@perun86: 0,4X 1600dpi albo raw input 800dpi, nie pamiętam, w każdym razie dość niskie, w okolicach 25cm = 360*.
Tak samo nie przeszkadzało mi granie na 1280x720 glare do momentu, w którym przesiadłem sie na matową 1920x1080 (ze zdecydowanie mniejszym input lagiem + szybszą odpowiedzią g2g) i spróbowałem zagrać na starym laptopie.
Nie zależy mi jakoś szczególnie na cenie, zależy mi na kształcie myszy, testowałem bardzo wiele bardzo różnych myszy
#powodz twarze nieskalane myśleniem XD I niech nikt nie pisze że obawiali się niskich odszkodowań. Hasła są jasne, żadnych zbiorników nigdzie w Kotlinie Kłodzkiej! Nie ma nigdzie haseł "chcemy godnych odszkodowań lub nowych domów"
Bardzo pasuje mi kształt samej myszy, a szczególnie podpórka na palec serdeczny, dlatego zmiana kształtu raczej nie wchodzi w grę.
Dawniej A4T X7, A4T X7 V3
Aktualnie Bloody V7 do grania i Bloody R8 gdy potrzebuję myszy bezprzewodowej.
Pytanie czy jest sens.
V7: http://bloody.tw/en/Products.php?pid=29&id=1 sensor prawdopodobnie jakiś V-Track/PixArt nie mam pewnego info
TL70: http://bloody.tw/en/Products.php?pid=28&id=54
#csgo #sprzetkomputerowy #myszki
Najpierw muszę kupić nową, a później będę myślał co zrobić ze starą
@Jurigag: może inaczej zadam pytanie, czy jest znacząca różnica pomiędzy sensorami avago 3050/3090/9800
różnice wynikające z zastosowania sensora optycznego / laserowego i ich ograniczenia są mi znane i jestem przygotowany np. na wymianę podkładki w związku z przejściem z sensora optycznego na laserowy (który w
Na jakiej czułości i dpi grasz?
Tak samo nie przeszkadzało mi granie na 1280x720 glare do momentu, w którym przesiadłem sie na matową 1920x1080 (ze zdecydowanie mniejszym input lagiem + szybszą odpowiedzią g2g) i spróbowałem zagrać na starym laptopie.
Nie zależy mi jakoś szczególnie na cenie, zależy mi na kształcie myszy, testowałem bardzo wiele bardzo różnych myszy
po dłuższym zastanowieniu, zdecydowanie więcej, ile konkretnie to sprawdzę jak dopadnę się do komputera