Wpis z mikrobloga

Chcę wymienić Bloody V7 na Bloody TL70 (starej myszy nic nie dolega). Mysz używana głównie do okazjonalnego pogrania w CSGO.
Bardzo pasuje mi kształt samej myszy, a szczególnie podpórka na palec serdeczny, dlatego zmiana kształtu raczej nie wchodzi w grę.

Dawniej A4T X7, A4T X7 V3
Aktualnie Bloody V7 do grania i Bloody R8 gdy potrzebuję myszy bezprzewodowej.

Pytanie czy jest sens.
V7: http://bloody.tw/en/Products.php?pid=29&id=1 sensor prawdopodobnie jakiś V-Track/PixArt nie mam pewnego info
TL70: http://bloody.tw/en/Products.php?pid=28&id=54
#csgo #sprzetkomputerowy #myszki
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@FenomenON: też nad nią myślałem ale największy ból to brak pinky resta, bo dodatkowe guziki by nie zawadziły do jakiegoś mmo.
Najpierw muszę kupić nową, a później będę myślał co zrobić ze starą
  • Odpowiedz
@FenomenON: W Bloody R8 mam bardzo podobny i o ile do ogólnego użytku jest ok, to już do grania zupełnie mi nie leży.
@Jurigag: może inaczej zadam pytanie, czy jest znacząca różnica pomiędzy sensorami avago 3050/3090/9800
różnice wynikające z zastosowania sensora optycznego / laserowego i ich ograniczenia są mi znane i jestem przygotowany np. na wymianę podkładki w związku z przejściem z sensora optycznego na laserowy (który w
  • Odpowiedz
@Cruel: Skoro jak piszesz jesteś graczem okazjonalnym i jeśli nie przeszkadza Ci beznadziejny sensor w tej V7 to nie martw się różnicami w dość dobrych sensorach jeśli bardziej zależy Ci na cenie.
Na jakiej czułości i dpi grasz?
  • Odpowiedz
@perun86: 0,4X 1600dpi albo raw input 800dpi, nie pamiętam, w każdym razie dość niskie, w okolicach 25cm = 360*.

Tak samo nie przeszkadzało mi granie na 1280x720 glare do momentu, w którym przesiadłem sie na matową 1920x1080 (ze zdecydowanie mniejszym input lagiem + szybszą odpowiedzią g2g) i spróbowałem zagrać na starym laptopie.

Nie zależy mi jakoś szczególnie na cenie, zależy mi na kształcie myszy, testowałem bardzo wiele bardzo różnych myszy
  • Odpowiedz
w okolicach 25cm = 360*.

po dłuższym zastanowieniu, zdecydowanie więcej, ile konkretnie to sprawdzę jak dopadnę się do komputera
  • Odpowiedz