Wpis z mikrobloga

http://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=441459

Dziżas, aż cięzko uwierzyć, że istnieją takie tępe jednostki.
I reszta wizażanek daje dobre rady koleżance, jak gdyby nigdy nic xD
Chyba będę tam częściej zaglądać, tylko wcześniej zapoznam się z pakietem onkologicznym.

tl;dr: #rozowypasek popuścił wykładowcy po imprezie w klubie, nie wie jak ma to rozumieć, bo ma chłopaka xD

#wizaz #wizazcontent #bekazpodludzi #rakinstant #logikarozowychpaskow
  • 14
@ninakraviz: najlepsze to co można wyczytać właśnie między wierszami. Jak bardzo na porządku dziennym tam są różowe wypisujące o zdradzie, że na #!$%@? milion odpowiedzi wszystkie skupiły się na wykładowcy który, fakt, molestuje. Ale mogłyby za zdradę też ją tam trochę zjechać.
@tony_soprano: Bo wizaż to rak. Mam nadzieję, że panna jest mało ogarnięta komputerowo i jej chłopak się do tego jakimś cudem dokopie xD A wykładowca nie tyle molestuje, co chce kontynuować tak dobrze rozpoczętą znajomość ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
@ar-kam: jeszcze nie wiem, na razie jestem na usprawiedliwaniu przez inne rozowepaski

Weź Ty się zastanów - dlaczego Cię Twój własny strach blokuje, skoro obiektywnie patrzącTy nic złego nie zrobiłaś, jeśli jak coś - to on sypiając ze swoją studentką. Właśnie przez to, ze jesteś taka poukładana zwykle, dobrze się uczysz, nie chcesz wychylać ie z tłumu, boisz się oceny społeczeństwa, a po alkoholu Ci hamulce puściły, toż on
@ninakraviz: ja na 6 stronie dałem sobie spokój z czytaniem

macie rację jestem słaba, i tyle, i nikt nie przekona mnie że powinnam się mu postawić, zrobiłam coś złego teraz poniosę konsekwencje nie każdy ma tyle odwagi żeby całemu światu oznajmić takie rzeczy ja niestety taka nie jestem
@ninakraviz: No źle i glupio zrobiła, to nie podlega dyskusji. Dziwi mnie jednak, że przy okazji nie potępiasz molestowania, którego dopuszcza się ten wykładowca. To, że zrobiła coś takiego nie musi oznaczać, że będzie zmuszana do stosunku, żeby zdać egzamin. Moim zdaniem to dużo gorsze niż "puszczenie się" na dyskotece.