Aktywne Wpisy
Mirki, mam problem. Wstyd się przyznać, ale w piątek opijałem sesję tak, że nie pamiętam kompletnie powrotu. Wróciłem do domu cały ale rano zdałem sobie sprawę, że mam na piszczeli ranę. Moja hipochondryczna natura daje o sobie znać, wkręcam sobie że coś mogło mnie po drodze ugryżć i umrę na wściekliznę. Da się jakoś to wykluczyć? Spodnie są w tym miejscu nienaruszone.
#medycyna #kiciochpyta
#medycyna #kiciochpyta
Gours +68
Prezydencki minister chwali i promuje projekt Stanowskiego i Mazurka, określa go jako „centro-konserwatywny”.
Jak tak dalej pójdzie, to uwierzę w to, że tą pisowską telewizją, o której stworzeniu mówił Kaczyński jest właśnie Kanał Zero… W dodatku film z obroną kanału dzisiaj na YT wstawił Matecki.
#kanalzero #polityka #bekazpisu #4konserwy #neuropa #sejm #tvpis
Jak tak dalej pójdzie, to uwierzę w to, że tą pisowską telewizją, o której stworzeniu mówił Kaczyński jest właśnie Kanał Zero… W dodatku film z obroną kanału dzisiaj na YT wstawił Matecki.
#kanalzero #polityka #bekazpisu #4konserwy #neuropa #sejm #tvpis
ALE JAK MNIE NIE ZNIESIESZ GDY JESTEM NAJGORSZY TO NIE ZASŁUGUJESZ NA MNIE GDY JESTEM NAJLEPSZY, WIADOMO XDDDDDD
CIEKAWE KIEDY JESTEŚ NAJLEPSZY
CHYBA JAK ŚPISZ MASZKARO CHOCIAŻ TEŻ NIE BO CI BEBZUN ODSTAJE XDDDD
http://carswag.pl/show/1774
#carswag #heheszki #humorobrazkowy #pracaspawaczamnieprzeistacza #motoryzacja #samochody #pasta
Komentarz usunięty przez autora
@pepies: nie
Ty pewnie z tych, co dzwonią po pomoc drogową jak złapią gumę? Nawet mi Cię nie żal.
nowy w internetach?