Aktywne Wpisy

drobne_na_taryfe +1212
Mam na parterze bloku takie ekskluziw prywatne przedszkole i kisnę zawsze z imion tych dzieciaków. Nie dość, że są Liam, Mia, Malika, Ruben, Nikolina, Andrea, Chloe (wymawiane tak, jak się pisze) to gurwa biega pośród nich mały, czarny jak smoła Bartek. xD

Anetkia +375
Jako kobieta rzygam już feminatywami. Jestem psychologiem a coraz częściej słyszę "czy psycholoszka już przyjmuje?" Jestem CZŁOWIEKIEM a nie człowiekinią, jestem gościem a nie gościnią. Jestem też OSOBĄ (rodz. żeński), mężczyzna powinien być "OSOBEM"? Do jakiej patologii to prowadzi.
#feminatywy #bekazlewactwa #logikarozowychpaskow #zalesie
#feminatywy #bekazlewactwa #logikarozowychpaskow #zalesie

Nie zdążyłem już dzisiaj ( ͡° ʖ̯ ͡°) No cóż.
Małe podsumowanie wygląda tak, że tę edycję skończyłem na chyba 6 pozycji (to moja ulubiona liczba tak BTW ( ͡° ͜ʖ ͡°) ).
Odliczanie też w sumie skończyło się idealnie bo dzisiaj byłem ostatni dzień na siłowni gdyż zaczynam urlop i robię przerwę na jakieś 2 tygodnie. Organizm tego potrzebuje bo nie ukrywam, że zaczynam odrobinę czuć przetrenowanie. Na powrót mam już jednak przygotowane nowe plany treningowe, dietę i cele do osiągnięcia więc będzie ogień.
W następnej edycji pewnie nie będę brał udziału. Jeśli komuś to pomaga w mobilizacji to super, każdy sposób jest dobry. Mnie jednak nie trzeba namawiać do wyjścia na trening a trochę nie chce mi się już tego kontrolować, pamiętać itp. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Przy okazji małe #pokazforme na zakończenie. Mogło być lepiej, mogło być gorzej. Nie wszystko poszło tak jak sobie zaplanowałem w zeszłym roku, ale ogólnie jestem w miarę zadowolony.
Na koniec dzięki wszystkim za wspólną zabawę i życzę dalszych samych sukcesów!
#roknasilowni #mikrokoksy #silownia
źródło: comment_fLmhC3D2pSartjb8NeLGUoiLWt6SfsBQ.jpg
Pobierz