Aktywne Wpisy
WezelGordyjski +290
#marszniepodleglosci
Podręcznikowa prowokacja.
Flaga LGBT, a dwa piętra niżej stanowisko kamerzysty na balkonie.
Przypadek, nie?
Podręcznikowa prowokacja.
Flaga LGBT, a dwa piętra niżej stanowisko kamerzysty na balkonie.
Przypadek, nie?
mirage50 +235
w TVN tradycyjnie na pasku "MARSZ NARODOWCÓW" xd
#marszniepodleglosci
#marszniepodleglosci
Wybór padł na Javę, której się chwilę uczyłem (krótko z 2tygodnie, potem przyszła sesja) i miałem na studiach C, ale niewiele tam zrobiliśmy, kilka zadań z użyciem pętli i tablic ( ͡° ʖ̯ ͡°). Będę się uczył z różnych kursów (znalazłem videokurs CoraxTheTutor który wydaje się spoko na początek i mam też w pdfie Java Podstawy, ale rozważam zakup bo nie lubię czytać książek na laptopie ( ͡° ʖ̯ ͡°)) oraz mam zamiar korzystać z kursu na stronie Oracle, bo angielski nie jest problemem. Może też jakieś zagraniczne videokursy (jak znacie dobre to proszę o polecenie). Wybrałem Javę bo chciałbym kiedyś może zrobić coś na Androida(np. własny kalkulator kalorii do trzymania diety i wbudowany timer do interwałów). Celem jest wytrwać w postanowieniu i może tak na wakacje poszukać jakichś praktyk albo wcześniej jak będzie mi dobrze szło. Jeśli ktoś przeczytał ten nic nie wnoszący do waszego życia post to pozdrawiam (ʘ‿ʘ).
#programowanie
#java
#naukaprogramowania
#oswiadczeniezdupy
http://courses.caveofprogramming.com/courses/java-for-complete-beginners obczaj to, typek kompetetny ale jego dykcja niektorych irytuje :)
jaka polibuda ?