Wpis z mikrobloga

Mirki, w gorących jest obrazek jak facet wychodzi z domu, przebiera się za włamywacza i wraca do domu aby zgwałcić swojego różowego i spełnić jej fantazję. Wy się z tego śmiejecie, a miałem rozowego, który chciał żeby ją właśnie siłą wziąć bez ostrzeżenia. Powiedziała mi to wprost.
Kiedyś spróbowałem (chodziła po mieszkaniu bez stanika), był tak ogromny foch, że traktuje ją przedmiotowo jak stąd do Sosnowca. Kilka dni później się wyprowadziła nie słuchając tłumaczenia, że zrobiłem to na jej wyraźną prośbę. #logikarozowychpaskow #truestory
  • 58
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@trzynasta_rano: Przygotuj romantyczną kolację, zaproś ją, powedz, że chcesz przeprosić, kup bukiet kwiatów. Usiądźcie do kolacji porozmawiaj z nią i nagle p--------j talerz o ścianę wywróć stół i rzuć sie na nią xD Powinno podziałac.
  • Odpowiedz
@trzynasta_rano: Spotykalem sie z taka panna z Singapuru (rodzice Chiny + Indonezja), na poczatku wydawala sie raczej mainstreamowa ale potem sie rozochocila. Mimo ze jestem mocno postepowy to zrylo mi troche banie...

• Odpowiedz
@Janusz_Radek: Podaję wyjście z takiej sytuacji: Gdy w grę wchodzą czynności dnia codziennego typu sprzątanie - TO NA 99% NIE JEST DOBRA PORA (poziom napalenia wynosi całe 0%).
Jeżeli natomiast jesteście gdzieś na wycieczce, panuje uroczy nastrój lub np. po obejrzeniu jakiegoś pikantnego filmu gdy poziom napalenia wynosi co najmniej 80% WTEDY WCHODZICIE DO AKCJI.
Kobieta potrzebuje odpowiedniego nastroju - wprowadźcie Waszą kobietę w taki, a problemy z niedoborem seksu
  • Odpowiedz