Aktywne Wpisy
tiofen +349
Hej Mireczki,
w poniedziałek wyje*ali mnie z roboty, więc z tej okazji organizuję #rozdajo - wystarczy dać plusika, wyniki jutro po 16. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Do wygrania żółwik ze zdjęcia.
Zapraszam też na mojego instagrama tiofendzierga, dopiero się go uczę, więc wrzutek jest mało i średniej jakości. XD Ale kiedyś będzie lepiej, będę też dawać tam znać o jakichś moich tworach do przygarnięcia.
#
w poniedziałek wyje*ali mnie z roboty, więc z tej okazji organizuję #rozdajo - wystarczy dać plusika, wyniki jutro po 16. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Do wygrania żółwik ze zdjęcia.
Zapraszam też na mojego instagrama tiofendzierga, dopiero się go uczę, więc wrzutek jest mało i średniej jakości. XD Ale kiedyś będzie lepiej, będę też dawać tam znać o jakichś moich tworach do przygarnięcia.
#
KRZYSZTOF_DZONG_UN +141
JESTEŚ PRZECIWNY KREDYTOWI 0% I KAZDEJ INNEJ TEGO TYPU FORMIE = PLUSUJESZ
POKAŻMY ILU NAS JEST. KAŻDY WIE, ŻE POLITYCY CZYTAJĄ WYKOP, WIĘC MUSIMY POKAZAĆ SWÓJ PROTEST. IM WIĘCEJ PLUSÓW TYM WIĘKSZA SZANSA ŻE GÓWNIANY PROJEKT NIE WEJDZIE W ŻYCIE!
#nieruchomosci #wykopefekt #polska #afera
POKAŻMY ILU NAS JEST. KAŻDY WIE, ŻE POLITYCY CZYTAJĄ WYKOP, WIĘC MUSIMY POKAZAĆ SWÓJ PROTEST. IM WIĘCEJ PLUSÓW TYM WIĘKSZA SZANSA ŻE GÓWNIANY PROJEKT NIE WEJDZIE W ŻYCIE!
#nieruchomosci #wykopefekt #polska #afera
Kiedyś spróbowałem (chodziła po mieszkaniu bez stanika), był tak ogromny foch, że traktuje ją przedmiotowo jak stąd do Sosnowca. Kilka dni później się wyprowadziła nie słuchając tłumaczenia, że zrobiłem to na jej wyraźną prośbę. #logikarozowychpaskow #truestory
Komentarz usunięty przez autora
Parafrazując pewien cytat filmowy: do baby trzeba z głową.
Jeżeli natomiast jesteście gdzieś na wycieczce, panuje uroczy nastrój lub np. po obejrzeniu jakiegoś pikantnego filmu gdy poziom napalenia wynosi co najmniej 80% WTEDY WCHODZICIE DO AKCJI.
Kobieta potrzebuje odpowiedniego nastroju - wprowadźcie Waszą kobietę w taki, a problemy z niedoborem seksu
@trzynasta_rano: To tylko pretekst.