@UndaMarina: wyglądam za okno i nie widzę tych szarych, naburmuszonych polskich mord do których jak się uśmiechniesz to patrzą się oburzeni jak byś im ojca zadźgał nożem.
@UndaMarina: Wykop w pigułce xD Potrzeba jeszcze z jednego pokolenia zanim ta bieda umysłowa całkiem zdechnie. Adolfowi jeszcze podziękuj, że nie widzisz żadnego żyda planktonie X---D
@UndaMarina: Szkoda ze wiele Polek mysli inaczej i niejeden wykopowicz zna z otoczenia przypadki gdy normalna wydawaloby sie dziewczyna nagle poznaje kogos takiego zaklada czarny ubiór i odcina sie od rodziny. Kiedys trafilem na blog Polki ktora wyszła za muzulmanina i ona pisała że tam teraz jest moda na romasnowanie z Polkami przez siec żeby wziasc slub i dostac po kilku latach obywatlestwo. Potem Polke zostawiaja z dziecmi i smigaja do
@platkiowsiane: "zagranica" jest przereklamowana. Wracając do PL, czułam że jestem u siebie. @Szewa1990: w niczym nie startujemy, więc ocb? @Clarence_McKenah: hehe
@neib1: to. miałem cichą nadzieję, że to już będzie to pokolenie. Nic z tego. @UndaMarina: no jak tam, zapisana do ruchu narodowego czy innej młodzieży wszechpolskiej?
Dziękuję, Polsko!
#dziendobry #polska
Czemu rasistka od razu?
lubi mieć czysto koło domu :)
#pdk
Komentarz usunięty przez autora
Adolfowi jeszcze podziękuj, że nie widzisz żadnego żyda planktonie X---D
Kiedys trafilem na blog Polki ktora wyszła za muzulmanina i ona pisała że tam teraz jest moda na romasnowanie z Polkami przez siec żeby wziasc slub i dostac po kilku latach obywatlestwo. Potem Polke zostawiaja z dziecmi i smigaja do
@Szewa1990: w niczym nie startujemy, więc ocb?
@Clarence_McKenah: hehe
@UndaMarina: no jak tam, zapisana do ruchu narodowego czy innej młodzieży wszechpolskiej?