Aktywne Wpisy
Canova +64
zona ministra w wojsku
- paznokcie
-makijaż
-fotki foteczki
tymczasem każdy szary obywatel tego kraju by #!$%@?ł na szczocie przed capstrzykiem xD
#wojsko #polska #polityka #bekaztegokraju #pis
- paznokcie
-makijaż
-fotki foteczki
tymczasem każdy szary obywatel tego kraju by #!$%@?ł na szczocie przed capstrzykiem xD
#wojsko #polska #polityka #bekaztegokraju #pis
#przegryw ##!$%@? #fobiaspoleczna W jakim wieku wiedzieliście i mieliście świadomość, że to już over i będziecie sami do końca życia? Ja mam 27 lat obecnie i w sumie przez moje zaburzenia, lęki i brak social skilla wiem że raczej mało prawdopodobne że znajdę chociaż jednego przyjaciela a o związku już nie wspomnę
Nie gloryfikuję Anglików, bo część z nich wygląda nawet gorzej niż panowie z tej galerii, ale ogólnie polscy faceci pod względem dobierania ciuchów do swojej sylwetki, łączenia stylizacji i kolorów, prezentują się na tle młodych Brytyjczyków fatalnie. Mam w kraju właściwie jednego czy dwóch kumpli, którzy potrafią się dobrze ubrać, reszta nosi albo #!$%@?, kolorowe koszule w kratkę, albo bluzy z wielkim napisem PUMA na klacie, żeby tylko było widać, że to oryginałka za gruby hajs.
To samo ze spodniami. Większość nie potrafi wybrać odpowiednich. Albo mają za długie, albo za ciasne, albo tak luźne (nie mylić ze spodniami typu baggy, bo to inna historia), że wyglądają jak hippisi w dzwonach. xD O braku zachowania zasady kontrastu między kolorem spodni, a odzienia górnego, nie śmiem nawet wspominać. Niebieskie jeansy do koszulki w odcieniu tychże, no #!$%@?. O niskich adidaskach nie wspominam.
Właściwie ciężko w Polsce znaleźć normalnie ubranych gości bo albo wyglądają jak dresiarze czy wieśniaki, albo przestylizowane, wylizane, wciśnięte w swoje pastelowe uniformiki cipy, tak jak koleś ze slajdu numer 1.
Najgorsze, że niektórzy z tych obwiesi z powyższej galerii, otwarcie przyznało, że to laski pomagają im w doborze ciuchów. Mogę sobie tylko wyobrazić ich stylizacje.
Wołam #rozowepaski - co wy sądzicie o sposobie ubierania się przez polskich facetów? Może przesadzam i wymagam za dużo?
#gorzkiezale #modameska #ubierajsiezwykopem #moda #niebieskiepaski #bekazpodludzi
Niektórzy mają jedną czy nawet dwie części garderoby spoko, ale psują cały wygląd przypadkowo dobranym np. t-shirtem.
@Klinghoffer: to akurat jest proste do wytłumaczenia - myślą, że jak będą ubierać ciuchy jakie im laski zaproponują, to poruchają.
Generalnie kobietom brakuje chyba trochę bloga pokroju naszego MrVintage'a (u którego nawet sama płeć żeńska skarży się w komentarzach na brak damskiego odpowiednika bloga pana