Aktywne Wpisy
Mam poważny problem i nie mogę przez to spać
Skoro większość kobiet nie ma tego mitycznego punktu G i samo wejście bolca nic nie znaczy, to po co tyle kobiet uprawia przygodny seks?
Przecież najlepiej chyba mieć coś z tego aktu a randomowy koleś na imprezie będzie miał wywalone w księżniczkę i najlepiej mieć stałego partnera który będzie o to dbał i znał nasze ciało. O co więc chodzi z tym, że
Skoro większość kobiet nie ma tego mitycznego punktu G i samo wejście bolca nic nie znaczy, to po co tyle kobiet uprawia przygodny seks?
Przecież najlepiej chyba mieć coś z tego aktu a randomowy koleś na imprezie będzie miał wywalone w księżniczkę i najlepiej mieć stałego partnera który będzie o to dbał i znał nasze ciało. O co więc chodzi z tym, że
sameowoce +1
Co przestaniecie robić jak tylko stajecie się bardzo bogaci?
Ja: gotować. Jem głównie na mieście w lodowce są tylko jajka mleko i francuski szampan.
Ja: gotować. Jem głównie na mieście w lodowce są tylko jajka mleko i francuski szampan.
#transport #spedycja #logistyka #bekaztransa
A tak poza heheszkami nie ma nic bardziej #!$%@?ącego jak ktoś z tobą normalnie pisze, pyta się o szczegóły a w międzyczasie ci napisze "dobre ale ja już mam auto, #!$%@? się" ( ͡° ʖ̯
@kozaqwawa: U mnie to normalka, ciagle tak jest... Takim to nalezy sie e-#!$%@?. No ale z drugiej strony, jak sie odzywaja po moj ladunek, to sie im rewanzuje. Dzis byl Pan bardzo oburzony, ze mu zaproponowalem 2,62zł/km na 13,6m. Jak mu wkleilem z archiwum, ze on od pol