Wpis z mikrobloga

1. Damian Garbacik wypożyczony do Chojniczanki.

2. Ważna informacja dla #ustawlige (widziałem Colaka w kilku waszych składach :))

Kto zagra na pozycji napastnika w piątkowym meczu pierwszej kolejki ekstraklasy przeciwko Cracovii? Niemal na pewno nie będzie to Colak, który wciąż nie wie, gdzie będzie grał w nadchodzącym sezonie. Jeszcze niedawno wydawało się, że Chorwat zostanie definitywnie wykupiony z Norymbergi, lecz pojawiły się komplikacje. Z naszych informacji wynika, że są małe szanse, by zawodnik został w Lechii, choć niczego nie można wykluczyć. Wydaje się, że najbliższe dni będą decydujące.

Ja się zajmuję tymi zawodnikami, których mam do dyspozycji. Na ten moment Colak nie jest brany pod uwagę przy ustalaniu składu na piątkowy mecz z Cracovią - Jerzy Brzęczek

Istnieje jeszcze możliwość, że Hoffenheim wykupi Colaka i natychmiast wypożyczy go do Lechii :)

Obecnie największe szanse na grę na "dziewiątce" w spotkaniu z Pasami ma Adam Buksa, choć sprawdzano również warianty z Makiem, Wiśniewskim i Pawłowskim.

3. Grzegorz Kuświk przebywa na testach medycznych. Wszystko wskazuje na to, że podpisze trzyletni kontrakt z Lechią.

4. Michał Żebrakowski został nowym piłkarzem Lechii Gdańsk. 18-letni napastnik podpisał z Biało-Zielonymi trzyletni kontrakt.
Żebrakowski pochodzi z Rzeszowa i do tej pory był związany z miejscową Stalą. W poprzednim sezonie zagrał w 11 spotkaniach swojej drużyny w rozgrywkach III ligi.

#lechia #ekstraklasa
n.....r - 1. Damian Garbacik wypożyczony do Chojniczanki.

2. Ważna informacja dla ...

źródło: comment_PPQSg60x4oGKV4q3LpJZWhQolkwmKQ6W.jpg

Pobierz
  • 4
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach