Wpis z mikrobloga

• 2
@Roztoczy_Przysmak: jak kuli uszy do tyłu i ma wzrok taki wściekły to lepiej uważać ;) chociaż czasem tak tylko straszą, ale w razie czego lepiej mieć się na baczności XD Mnie raz taki wredny koń ugryzł w rękę to miałam siniaka na pół przedramienia we wszystkich możliwych kolorach ( ͡° ͜ʖ ͡°) No a kawałek ciała może odgryźć :/
  • Odpowiedz
  • 0
Ach... Możliwe, że tak. Albo po prostu nie lubi nikogo. Są takie konie, do których ktokolwiek podejdzie to już z zębami. U nas jest taka klacz, że właśnie jak się do niej podejdzie ma pastwisku albo w boksie np. pogłaskać lub nawet nakarmić to ona kuli uszy i straszy, że ugryzie. Taki po prostu charakterek ma, że jak byś się nie starał to ona Ciebie nie polubi nigdy XD
  • Odpowiedz
@Roztoczy_Przysmak: moja kobyła kiedyś dwóm osobom wygryzła kawał skóry. inny koń, który ugryzł moją koleżankę w palucha zrobił jej takie niefajne obrażenie w postaci "ściągnięcia" skóry z palca. jeszcze jeden przykład - u mnie w mieście jest chłopak, którego ugryzł kucyk w policzek, to było dobre kilkanaście lat temu, a do tej pory ma bardzo widoczną bliznę
  • Odpowiedz
Witam. Mam taki mały problem 3 tygodnie temu ugryzł mnie koń (ogier) w udo. Zostawił ślad po zębach ale po jakimś czasie w tym miejscu zrobił się bombel taki jak by się tam woda zbierała. Czy to może być coś poważnego?
  • Odpowiedz