Aktywne Wpisy
WielkiNos +278
Czy można zrobić reklamę na wyzywaniu i poniżaniu kobiet? Tak! Na taki pomysł wpadła jedna z pizzerii w Lublinie zapraszając do siebie hasłem: "zabierz lochę do Rykowiska" co bardzo spodobało się męskiej części klienteli. Damska miała wiele zastrzeżeń co panie wyraziły w komentarzach. Pizzeria je pousuwała, ale nie bez dodatkowego obrażania klientek.
Tutaj pewnie też się to wielu facetom spodoba i będą do tego walić konia wszak nic tak nie cieszy samca
Tutaj pewnie też się to wielu facetom spodoba i będą do tego walić konia wszak nic tak nie cieszy samca
MG78 +675
Co ja taki szczęśliwy?
A bo napisałem książkę o japońskim rosole ( ͡° ͜ʖ ͡°)
I to nie jedną, i właśnie dotarła z drukarni do magazynu więc mega się cieszę, bo mogłem wziąć ją pierwszy raz do rąk i mega
A bo napisałem książkę o japońskim rosole ( ͡° ͜ʖ ͡°)
I to nie jedną, i właśnie dotarła z drukarni do magazynu więc mega się cieszę, bo mogłem wziąć ją pierwszy raz do rąk i mega
nazywamy się Piwna Stopa! jesteśmy craft beer pubem z Poznania, mamy ponad 200 piw butelkowych oraz 12 piw lanych.
postanowiliśmy zacząć naszą przygodę z mirko (chociaż prywatnie nie jest mi obce ;). dlatego mamy dla Was małe #rozdajo
mirki z #poznan oferta głównie dla Was, chociaż losowanie odbędzie się spośród wszystkich plusujących, może masz kogoś, komu chcesz oddać p--o jeśli nie mieszkasz w Poznaniu? a może przyjedziesz zwiedzić miasto i wstąpisz do Piwnej Stopy ( ͡º ͜ʖ͡º)?
do wygrania 30 piw dla 30 osób. dowolne p--o z kranu #zadarmo!
losowanie odbędzie się jutro o godzinie 15 za pomocą mirko random, do tej chwili można plusować :)
wszystkich z Poznania serdecznie zapraszamy do Piwnej Stopy. jesteśmy otwarci na nowe #rozdajo i ciekawe propozycje ( ͡° ͜ʖ ͡°)
przy okazji zapraszamy do zapoznania się też z konkursem w którym bierzemy udział. w środku krótki, aczkolwiek dokładniejszy opis i trochę zdjęć ;) głosować można do 27 lipca. gdybyście zagłosowali na nas - wielkie dzięki!
link do konkursu
obiecujemy aktywnie prowadzić konto!
prawilne tagi: #witamsie #cebuladeals #rozdajo #poznan #piwnastopa #p--o #piwowarstwo
@PiwnaStopa: czyli co? report za multikonto?
@Marpop gib zdjęcia koloseum i wygrywasz ten plebiscyt ;d
sączycie p--o przez palce od stóp??/