Wpis z mikrobloga

#csgobets #csgolounge #csgodds

To trzeci dzień "10 $ challenge" ! Więcej info na http://csgodds.pl/index.php/2015/06/18/10-euro-challenge/
Na stronie znajdziecie również arkusz z aktualnymi typami (http://tiny.pl/gxmnn)

Mecze EU 15/7/2015 - Dzisiaj niestety same ryzykowne mecze. Osoby które mają mało skinów powinny sobie odpuścić wszystkie poniższe mecze i wstrzymać się do jutra.

LDLC.white vs. ex-GPlay (Mortal Kombat)
BO3 20.00
Lounge oddsy : 36-64
Moje oddsy : 48-52
Ryzyko : 10/10
Mój bet : Low/Med na LDLC. Francuski team zaliczył fatalny występ na ostatnim LANie, natomiast ex-GPlay nadal jedzie na fali z pamiętnych finałów Starladdera. Są to dwie główne przyczyny dlaczego procenty w tej chwili wyglądają tak, a nie inaczej. Osobiście uważam że w meczu online obie drużyny mają praktycznie takie same szanse na zwycięstwo (z delikatnym wskazaniem na ex-GPlay). Ja daję low/med na LDLC, tak aby wykorzystać korzystne dla nich procenty.

LGB vs. Gamers2
BO3 21.00
Lounge oddsy : 45-55
Moje oddsy : 50-50
Mój bet : SKIP. Mecz 50-50, z procentami zbliżonymi do 50-50 ? Oczywiście SKIP. Jeśli jednak ktoś z Was ma niepotrzebne skiny i bardzo chciałby obstawić ten mecz - wybierzcie LGB (tj. team który będzie underdogiem).

LanD vs. PH
BO3 21.00
Lounge oddsy : 37-63
Moje oddsy : 40-60
Mój bet : SKIP. Czy PH jest lepszą drużyną ? Tak! Czy powinni wygrać to spotkanie ? Tak! Czy postawię na nich jakiegokolwiek skina ? NIE !!! Od dłuższego czasu unikam stawiania skinów na rosyjskie overdogi i Wam również tego nie polecam.

SpaceS vs. HSBG
BO3 18.00
Lounge oddsy : 72-28
Moje oddsy : 62-38
Mój bet : ICB/Low na HSBG. Nie mam wątpliwości że Space Soldier to drużyna lepsza, a w dodatku mają w swoim składzie Xantaresa. Ponieważ jednak jest to bałkańska liga (z podobną opinią co rosyjska) - sądzę że procenty powyżej 70 procent na overdoga to spora przesada. Osobiście zamierzam dać ICB/Low na HSBG - o ile będą mieć mniej niż 30 procent.

Prawdopodobnie wieczorem dodam też typy do meczy North America, bo widziałem tam coś ciekawego.

Legenda :
ICB - 4 itemki po 0.04-0.08
LOW - 1-3 procent ekwipunku
MED - 3-5 procent ekwipunku
HIGH - 6-10 procent ekwipunku

Moje typy i analizy zawsze znajdziesz na mikro z tagiem #csgodds także zachęcam do kliknięcia "obserwuj". Poza tym swoje analizy wrzucam też na csgodds.pl
  • 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@xadereq: Nie siadło bo wszystkie mecze z ryzykiem 10/10. W dwóch było jednak blisko. Jeśli komuś zależy na ilości wygranych meczy, a nie na szybkim powiększaniu eq - to nie powinien stawiać na underdogi.
  • Odpowiedz