Wpis z mikrobloga

#csgobets #csgolounge #csgodds

Wczoraj zrestartowałem na waszą prośbę "10 dolarów challenge". Więcej info na http://csgodds.pl/index.php/2015/06/18/10-euro-challenge/
Na stronie znajdziecie również arkusz z aktualnymi typami (http://tiny.pl/gxmnn)

Mecze EU 14/7/2015

Piter vs. ex-InShock
BO3 17.00
Moje oddsy : 55-45
Mój bet : SKIP. Piter najprawdopodobniej wygra to BO1, jednak przy obecnych oddsach nie opłaca się ryzykować nawet tanich skinów.

Hellraisers vs. Mouz
BO3 18.00
Moje oddsy : 45-55
Mój bet : Low/Med na HR. Przy obecnych procentach grzechem byłoby nie postawienie na Hellraisers. Oczywiście daję Mouzom delikatną przewagę, jednak jeśli Mou nie będzie miał problemów z pingiem - HR powinni wygrać 2-1. Na niskie procenty na HR wpływa ostatni mecz pomiędzy tymi team'ami, gdzie na 99Damage Mouz zmiażdzył HR. Mecze z 99Damage powinniśmy jednak traktować z przymrużeniem oka. Także wykorzystujemy fajne procenty i stawiamy na Hellraisers. Ode mnie leci Med.

Agent vs. Reason
BO3 18.00
Moje oddsy : 40-60
Mój bet : ICB/Low na Agent. Wczoraj obie drużyny wygrały swoje mecze. Agent z Piterem, a Reason z ex-InShockiem. W tym drugim meczu jednak było widać że InShock zbytnio się nie starał przez co ciężko tak naprawdę obiektywnie wypowiadać się na temat gry Reasona. Ponieważ jednak Agent zdał wczoraj egzamin, a mecz rozgrywany jest DingIT - warto postawić mały bet na underdoga - którym jest Agent.

Piter vs. Epsilon
BO3 18.00
Moje oddsy : 42-58
Mój bet : Na razie SKIP. Decyzję podejmę po meczu Pitera z ex-InShockiem i dodam na arkusz "10$ challenge".

Penta vs. Kinguin
BO3 20.00
Moje oddsy : 30-70
Mój bet : SKIP. Nie widzę Penty biorącej dwie mapy od Kinguina, jednak obecne procenty nie zachęcają mnie do postawienia jakiegokolwiek skina (tymbardziej że dysponujemy małym kapitałem). Wobec tego ten mecz pomijam, chyba że Penta będzie mieć więcej niż 25 procent (w co wątpię).

HR vs. Virtus.PRO
BO3 21.00
Moje oddsy : 40-60
Mój bet : Low na HR. Ciężko powiedzieć jak Virtusi zagrają ten pierwszy mecz po weselu Taza. Wiadomo jednak że HR zawsze sprawiali spore trudności naszej złotej piątce, nawet wtedy - kiedy Virtusi byli w bardzo dobrej formie. Pamietajcie również że Virtusom idzie gorzej kiedy są zdecydowanym overdogiem. Przy obecnym kursie na Lounge nie wyobrażam sobie innego beta niż low na HR. Prawdopodobnie na ostateczne procenty w tym meczu będzie miał wpływ wynik wcześniejszego meczu HR, ale i tak pozostaną oni underdogiem.

Legenda :
ICB - 4 itemki po 0.04-0.08
LOW - 1-3 procent ekwipunku
MED - 3-5 procent ekwipunku
HIGH - 6-10 procent ekwipunku

Moje typy i analizy zawsze znajdziesz na mikro z tagiem #csgodds także zachęcam do kliknięcia "obserwuj". Poza tym swoje analizy wrzucam też na csgodds.pl
  • 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach