Aktywne Wpisy
Pierre_Nietzsche +564
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
dabi +270
przezyjmy to wspólnie jeszcze raz, jak swiat sobie dał splunąc w twarz przez zydowsko-chinski wirusik
#covid19 #covid #heheszki #dziendobry
#covid19 #covid #heheszki #dziendobry
No to mireczki wlasnie minal 3ci miesiac, gdy rzucilem w 3,14zdu zycie w polsce, zamknalem firme i z dnia na dzien wylecialem do londynu.
Mialem zagwarantowane bardzo duzo czyli dach nad glowa za ktory oczywiscie musialem zaplacic.
Nie mialem ustawionej pracy, ale znalezienie jej zajelo mi okolo 3 dni. wiec problemu nie bylo.
I teraz zadaje sobie pytanie czy bylo warto. Odpowiedz brzmi:
bylem bojownikiem ktory smial sie z ludzi wyjezdzajacych, co po powrocie, tu twoja ojczyzna, nie mam az takiej roznicy.
nie warto mirki sie meczyc, nie warto.
odzyskalem dostep do konta, bede Was znow napastowal. :]
Duzo widze teraz takich historyjek ale często po chwili dodają ze zapieprza sie na 3 zmiany ciesząc sie ze płacą 'kilka' funtów wiecej za nadgodziny do tego mieszkając w 5 osób na 20 metrach2. Jak to u ciebie wyglada?
Opowiedz więcej.
Jaką firmę prowadziłeś w Polsce?
Dlaczego ją zamknąłeś (coś Cię sprowokowało?)
Jaką pracę znalazłeś w UK?
( ͡° ͜ʖ ͡°)
Powodzenia!
I czy jesteś zdania, że Twoje spożycie marihuanen, którego nie kryjesz w postach na Mirko, mogło przyczynić się do tego, że sobie generalnie tutaj nie poradziłeś życiowo?
ja w Polsce pracowalem jako kierowca i tutaj pracuje jako kierowca
nie mowie ze zyje mi sie przekozak ale zupelnie sie nie
Gratzy cumplu, trzymaj sie i powodzenia!
Prace znalazlem po 3 dniach, rzucili mnie na zmywak, ale ze mowie biegle po angielsku i jestem ogarniety po 2 tygodniach bylem juz asystentem szefa kuchni. Tyle ze po niecalym miesiacu czasu stwierdzilem, ze wole pracowac z ludzmi niz warzywami xddd. Poprosilem o przeniesienie na floor. Bez zadnego
rusze to na wlasna reke, ale za jakis czas. zbieram kapital :)
@weeden:
@Mam_spore_ego_co_z_tego_kolego: co to znaczy?