Wpis z mikrobloga

@GrS11: Przedtreningówka od KFD ma najlepszy stosunek jakość/cena. Z tańszych Firestartera od activlaba próbowałem i też całkiem spoko działa. A najlepsza kosa to po starym mesomorphie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@GrS11: Ewentualnie, jeśli to trening typowo wytrzymałościowy (biegi, interwały, ogólnie trening bez sztangi) to polecam High Kicka z IHS. Wydolność się mega poprawia ( ͡° ͜ʖ ͡°). Sam osobiście do sztang brałbym przedtreningówkę z KFD, a właśnie do wytrzymałościowych High Kicka. Chyba że szukasz czegoś na redukcję to wtedy najlepsza opcja to będzie Thermo Pump z IHS'u imo.
@ludi889: Właśnie przeglądałem ten z KFD i skład w miarę przyzwoicie wygląda. Może i się zdecyduję na to ;) W sumie trochę mało AAKG ma, tylko jak na moją masę, ale nie jest źle ;)
@vegeta12: nigdy nie słyszałem oO
@GrS11: Nie słyszałaś o Mesomorphie? Poczytaj, szczególnie o starej wersji z USA, z DMAA ( ͡° ͜ʖ ͡°). Nie polecam osobiście, bo za bardzo kosi umysł według mnie.
@ludi889: Jeszcze nie ten poziom bf żeby spalacze brać ;) Kontrola kalorii i porządne treningi + praca fizyczna w zupełności wystarczają.
Swoją drogą w ciągu 3 miesięcy moja waga prawie się nie zmieniła (spadło ok 3kg), ale obwody owszem :D
Zaraz zobaczę co to za wynalazek, ale jak z USA to może kosić ;D
@GrS11: Mam podobnie :D. Znaczy póki co siedzę w stagnacji i próbuje różnymi sposobami to przebić jakoś. Póki co robię rotacje kcali, bo jechałem trochę z bardzo niskimi węglami :D.
Ponownie - nie polecam Meso :D