Aktywne Wpisy
Kij z drożyzną, inflacją, gospodarką. Co z tego, że za naszą wschodnią granicą trwa wojna. Najważniejsza jest AbOrCjA (-‸ლ)
#wybory #bekazlewactwa
#wybory #bekazlewactwa
GrammarNazi +953
Ciekawe jaka będzie dalsza kariera ofiary wybuchowego boomboxa ( ͡° ͜ʖ ͡°) Ktoś to jeszcze pamięta? Myślicie, że dalej będzie sobie komendantował i urządzał wybuchowe imprezy?
#wybory #kiciochpyta #policja
#wybory #kiciochpyta #policja
Mirki powiedzcie mi czy to był NOP (niepożądany odczyn poszczepienny)?
W piątek zaszczepiłam dziecko przeciwko odrze, śwince, różyczce (Priorix) oraz ospie (Varilrix). Po dwóch godzinach od szczepienia dziecko zaczęło strasznie płakać i dostało nietypowej biegunki. Po kilkunastu minutach zaczęło "pływać" i zwymiotowało (pierwszy raz w życiu). Gorączka skoczyła do 39 stopni, więc podałam nurofen. Całą noc i następny dzień utrzymywała się gorączka i biegunka, której towarzyszył straszny płacz.
Następnego dnia w sobotę córka nagle zaczęła strasznie płakać i poszła jej krew z nosa... Nie uderzyła się, bawiła się misiem i wszystko działo się na moich oczach. Pojechaliśmy na pogotowie, lekarz powiedział, że to było combo: poważne szczepienie, upał i może inne czynniki. Kazał to zgłosić lekarzowi wykonującemu szczepienie.
Zastanawia mnie czy to był odczyn poszczepienny, czy zbieg okoliczności, gdyż wczoraj (niedziela) ja miałam podobne objawy: wymioty, biegunka, gorączka, totalne osłabienie.
A może to mała mnie zaraziła? Tylko czym.
A może była już chora przed szczepieniem i po wstrzyknięciu wirusów organizm nie wytrzymał i tak zareagował? Była badana przez lekarza i twierdził, że jest zdrowa i można szczepić.
W ulotkach tych szczepionek są wymienione te objawy jako rzadkie działania niepożądane.
Ktoś coś?
Bez potwierdzanie tych danych nie da się zweryfikować + nie będzie problemu z umawianiem się na godziny :-)
Ale ok, skoro to prywatny gabinet podaj numer PWZ zobaczymy czy nie kłamiesz.
Janów Kowalskich w rejestrze jest tylko 15 w Polsce, zarejestrowanych w DIL Wrocławskim tylko jeden i gość ma już 50+ , tak więc już na tym etapie widać, że kłamiesz:) (już możesz zacząć pisać, że żartowałeś)
Namiarami na Twój prywatny gabinet lekarski też oczywiście nas nie zaszczycisz :DD
Natomiast
Dlaczego wobec tego ordynarnie kłamiesz?
Kto powiedział, że jestem zarejestrowany w tej izbie lekarskiej?
Dostałeś wszystkie informacje jakie chciałeś, a dalej uporczywie nie chcesz się spotkać, mimo że wcześniej deklarowales, ze po uzyskaniu tych informacji, to zrobisz? Co jest z tobą? Czy to, że podam Ci pzw coś zmieni? Oczywiście, że nie. Tylko
potrafię ale nie chce mi się, nie raz pisałeś chociażby tu http://x3.cdn03.imgwykop.pl/c3201142/comment_C4ILRTvVobSIQNTadVuvKNTGizEjaVpY.jpg
"podam Ci pzw coś zmieni? "
to zmieni wszystko, w Polsce nie ma legalnych lekarzy bez PWZ i tylko ten numer identyfikuje lekarza, po to są te studia... Ty tego nie wiesz?
Poza tym nie zaprzeczyłeś mimo, że sprawdzałem innego Jana... Więc skoro masz nazwisko w takim
Szanowni Państwo, przechodząc do podsumowanie
Nic nie wyssałem, bazuje na informacjach jakie sam sugerowałeś / podawałeś, nie raz pytałem i nie odpowiadałeś, jeśli się mylę to oczekuje, że sprostujesz, zamiast robić z tego śmieszny zarzut heh.
Powtarzam:
Twierdzisz, że nie wstydzisz się swoich wypowiedzi i podałeś swoje dane osobowe, jeśli to