Aktywne Wpisy
Cykmyk +605
#ukraina Jak pomyśle, ze w Czeczenii były dwie wojny obronne przeciw Rosji a teraz są dużym sojusznikiem orków, to pomyślcie co by było gdyby Ukraina padła. Została przeprowadzona taka sama czystka i propagandowe pranie mózgu. Za 15/20 lat mieli byśmy na granicy kolejnego wroga tylko o wiele wiele groźniejszego niż Czeczenia. Dlatego UA trzeba wspierać za wszelka cenę.
Nie dajmy sie dzielić.
Nie dajmy sie dzielić.
kejmilek +53
podsumowując, bo moj wywód jest nieco koślawy. nie zabraniajcie ludziom robic w zyciu co chcą, skoro to nikogo nie krzywdzi, bo życie jest jedno i niektorzy chcą przeżyć je będąc wytatuowanymi. i nie ma zadnego powodu, zeby mieli nie spełnić swojego życzenia jako dorośli ludzie i nie zrobili z siebie pisanki. robienie dużej ilości tatuażu trwa latami i pochłania ogromne pieniądze, wiec raczej robią to osoby zdecydowane i pewne swojej decyzji. dla mnie jedynym minusem tatuowania sie jest takie durne #!$%@? i awersja innych, ale z drugiej strony nie zamierzam przejmować sie tymi, którym to sie nie podoba. zawsze znajdzie sie ktoś, komu cos sie nie bedzie podobać. dziwnym trafem ludzie uważają, ze maja prawo decydować o cudzym zyciu i wyglądzie innych ludzi. nikt nie ma do tego prawa. będziecie mieli małe dziecko, to będziecie decydować o jego wyglądzie dopóki wam na to pozwoli. póki co macie swoje ciało i skupcie sie na nim. i na swoim zyciu.
tl;dr
#oswiadczenie #tatuaze #tattoo
@progresywny: czyli np. zbieranie czekogolwiek (znaczków, monet, antyków, książek) to #!$%@? a nie pasja, bo do jej uprawiania wystarczy hajs?
budowanie pięknych pałaców to #!$%@? nie pasja, bo do tego wystarczy hajs?
pójdźmy dalej, jeżdżenie na rowerze to też nie pasja, bo wystarczy wydać hajs na rower i
@SScherzo: To co mamy robić zamknięte grupy, żeby ponarzekać na wytatuowane osoby? Nie bądź śmieszna.
Nie pisałem, że masz kogoś wołać, nie wiem dlaczego to sobie ubzdurałaś.
róbcie co chcecie, ale skoro piszesz, że nie obrażasz nikogo wprost, a jedynie między sobą, co jest bzdurą, skoro każdy to może przeczytać, to weź pod uwagę, że nie tylko wy to widzicie. równie dobrze możesz na ulicy rozmawiać z kumplem o tatuażach, że mają je podludzie, kiedy obok stoi wytatuowana panna. niby też w porządku, ale ona to słyszy.
#shitwykopsays