Aktywne Wpisy
KingaM +116
#bekazestulejarzy #stulejacontent nie mogę sobie piwa kupić w Biedronce bo adoratorzy zagadują, no ja yebe jak wielkim trzeba być stulejarzem by coś takiego odwalic #dzban
KjatanSveisson +59
Stało się, po 6 latach na wykopie pierwszy raz ktoś mnie oszukał (╥﹏╥)
Tl;dr
Umówiłem sie z mireczkiem @majestatyczny_grubas na szybką akcję, otrzymał kasę i zniknął na zawsze. Nie odpisuje też na smsy.
Rozmowa -----> https://imgur.com/a/61oiilT
Zgadza się, głupie było zaufać komuś kto ma konto na wykopie miesiąc, ale tyle razy tutaj z kimś robiłem wymiany czy wysyłki, ze zgubiło mnie to całkowicie. Piszę tego posta bo chciałem
Tl;dr
Umówiłem sie z mireczkiem @majestatyczny_grubas na szybką akcję, otrzymał kasę i zniknął na zawsze. Nie odpisuje też na smsy.
Rozmowa -----> https://imgur.com/a/61oiilT
Zgadza się, głupie było zaufać komuś kto ma konto na wykopie miesiąc, ale tyle razy tutaj z kimś robiłem wymiany czy wysyłki, ze zgubiło mnie to całkowicie. Piszę tego posta bo chciałem
Podniosły się oczywiście głosy, że ta akcja to zwycięstwo karaczana nad kulturalnym wykopem; że dla tego miejsca nie ma już nadziei i że w ogóle przekroczono wszelkie normy, a wykop to szambo nad szamba - reakcja tak przesadzona, że gdybym nie wiedział o co chodzi, to bym pomyślał że na party spalono biblię i odprawiono czarną mszę. Nikomu jednak nie wpadło do głowy, że zwycięstwem karaczana jest samo pokłosie po zajściu - gdyby nikt nigdy nie wrzucił cenzopapy na YT z logiem wykopu, to cała ta akcja zostałaby potraktowana jako zwykły, mało śmieszny, pijacki wygłup. I faktycznie odśpiewanie Barki tym właśnie było - pijackim wygłupem, który nie miał nawet na celu nikogo obrazić. Ktoś zaczął śpiewać, parę osób podchwyciło i jakoś poszło. I dam sobie rękę uciąć, że nawet duża część z tych wszystkich wykopowych krzykaczy by się przyłączyła, gdyby tylko była obecna.
Żal mam też do administracji (specjalnie zawołam @m__b i @a__s). Dodając do znaleziska komunikat, że nie macie powiązań z imprezą pozwoliliście na to, aby niemałą liczbę ponad 200 uczestników wyzywano od bydła i zwierząt, za zrobienie czegoś, co nie warte jest tego typu wyzwisk. Pozwoliliście, aby obrażano uczestników imprezy, którą przyklepaliście i której członkiem było jedno z was. Czapki z głów.
I na koniec powiem jeszcze że bardzo szkoda mi organizatorów samego party. Wykonali genialną robotę i bezinteresownie włożyli w organizację ogrom wysiłku - tylko po to, żeby 200 nieznajomych im osób mogło się dobrze bawić. Mimo, że pewnie ich ten festiwal obrzucania imprezy gównem nie rusza, to i tak serce mnie boli, że spotykają się tutaj z takim brakiem wdzięczności i falą hejtu ze strony tych, którzy mają się za lepszych od śpiewających Barkę i którzy teraz zachowują się po prostu żałośnie.
tl;dr
#wroclawskiewykopparty #wroclawskiewykoppiwo #przemyslenia
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Komentarz usunięty przez moderatora
To mi przypomina jak niektórzy mówią że wszyscy księża to pedofile.
Tak samo nie obchodzi mnie wośp i go nie krytykuję bo nie uczestniczę w tym i nie daję pieniędzy na to.
Albo inne imprezy dlaczego siedząc na
wielkiego bólu dupy nie mam o takie szczeniackie akcje, ale jeśli masz problem, że komuś może się nie spodobać, że ktoś w przestrzeni publicznej robi
Masz rację. Piszę to dlatego, bo tam byłem i mnie to po prostu dotyczy. Gdybym był nieobecny raczej bym się do tego nie odniósł i pozostałbym biernym obserwatorem - nie byłoby jednak