Wpis z mikrobloga

Mirce i Mirabelle! Jestem szczęśliwy więc podzielę się z wami tym szczęściem :3

Odebrałem sobie świadectwo dojrzałości więc pewien etap życia za mną. Teraz czeka mnie tylko studbaza.
Do tego gdyby nie mirko nie dowiedziałbym się co to #tinder. A wtedy nie poznałbym naprawdę fajnego paska z którym jadę jutro do #krakow. Do zoo i w ogóle, czyli szukuje się zajebisty dzień.

Ja zdaję sobie sprawę z tego jakie jest mirko i jacy są ludzie, ale też można spotkać prawilniaków którzy potrafią się cieszyć cudzym szczęściem!

Tak więc nie jest to kolejny wpis typu

jestem #przegryw i mi smutno

Bo czuję się jak #wygryw i jest mi z tym zajebiście ()

Przy okazji pozdrawiam kilka prawilnym mirabellek i mirków :3
@SzaraSara
@klapki_mojzesza
@PaleRuskieFajki
@Mirabelkowa
@ninakraviz
@AgniechaWykopuje

Wołam jeszcze: #tfwnogf #feels - przestańcie smutać bo da się ogarnać i zacząć #!$%@? cieszyć otaczającym nas światem!

Komuś plusika xD?
  • 29
@uchatek: Spokojnie, największe feelsy przed Tobą. Za parę lat, gdy uświadomisz sobie, że wymarzone studia to lipa, że praca to udręka, życie nie ma sensu, kobieta którą kochasz sypia z innym, gdy jedynym medykamentem na cały ból istnienia jest alkohol- trucizna, która ten ból jednocześnie potęguje- wtedy dowiesz czym są feelsy. ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°)
demagog - @uchatek: Spokojnie, największe feelsy przed Tobą. Za parę lat, gdy uświado...