Aktywne Wpisy
OVHcloud +137
Cześć!
Nazywam się Kuba Słociński, od 500 lat związany z OVHcloud ( ͡° ͜ʖ ͡°), obecnie jako Product Manager zajmujący się produktami sieciowymi. Na co dzień pracuję w biurze we Wrocławiu m.in. razem z naszymi zespołami R&D. 31 października tego roku wypuściliśmy nowe serwery dedykowane Game z procesorami AMD Epyc.
Trochę zajęła nam praca nad samymi serwerami, ale też nad siecią i systemami ochrony. Po wielu konsultacjach z użytkownikami, m.in. na githubie, Discordzie,
Nazywam się Kuba Słociński, od 500 lat związany z OVHcloud ( ͡° ͜ʖ ͡°), obecnie jako Product Manager zajmujący się produktami sieciowymi. Na co dzień pracuję w biurze we Wrocławiu m.in. razem z naszymi zespołami R&D. 31 października tego roku wypuściliśmy nowe serwery dedykowane Game z procesorami AMD Epyc.
Trochę zajęła nam praca nad samymi serwerami, ale też nad siecią i systemami ochrony. Po wielu konsultacjach z użytkownikami, m.in. na githubie, Discordzie,
Nobody32 +25
Kompletna, z folią itp.
Jak się sprzedający nie rozmysli
Pytanie do #bojowkawindowsphone
Są jakieś emulatory #gba #snes #gbc na to?
Na myśli mam bezpłatne.
Jakiś odtwarzacz filmów w stylu MX Player?
Coś w stylu AIMP do odtwarzania mp3?
Bo nie ukrywam.
Bez tych rzeczy jak bez ręki.
Dzięki za pomoc.
#lumia #windowsphone
@Kurajmo: Nie wiem ale do psx jes emiPSX. Ale są jakieś w sklepie jak tak teraz patrze.
A nie ma żadnej apki pod #android żeby podejrzec ten ich sklep z aplikacjami.
Bo przez opere to trochę tnie
edit: w sumie ten emulator do gba niby uniwersalny pod inne GB jest
Są.
Tu trochę bieda, chyba MoliPlayer najlepszy.
@krl_krl: @tytanowy-janusz:
A cś darmowego to może jest?
Bo nie ukrywam lekka bieda
Zaczął coraz bardziej mulić mi na sprzętach z #android to go zastąpiłem AIMPem.
Także będę bronić tego odtwarzacza bo nawet na starym sprzęcie z #android działa w pełni sprawnie.
Co do reszty, to dzięki za pomoc przejrzę.
Tak jak pisałem pobawię się
@Kurajmo: Szczególnie na chomiku (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
Pytam serio. Bo sam mam tam konto od jego założenia i udostępniam mirkom darmowy transfer tam
Tozle ze czasem lepiej pobrać coś stamtąd i sprawdzić działanie gry/aplikacji przed zakupem w sklepie play?
Swięty nie jestem, bo nikt nie jest.
Ale w-----a mnie takie insynuowanie czegoś.
Już parę razy zakupiłem spiracone aplikacje które pobrałem
Jeden woli zamknięte środowisko oprogramowania, a drugi chce mieć pełną kontrolę nad każdym aspektem systemu.
O gustach się nie dyskutuje. Ja tam wolę mieć wszystko pod swoją kontrolą.
Tyle z mojej strony
no ale hurr durr androidy piraco
@tytanowy-janusz: Niestety te ograniczenia sprawiają, że WP to najsłabszy system do słuchania muzyki (do filmów pewnie też - biorąc pod uwagę, że polecanym odtwarzaczem jest zamulony vlc) - dzięki MS.