Wpis z mikrobloga

Wychodzi na to że jutro pod wieczór będę miał #lumia 520 za niecałe 150 zł.
Kompletna, z folią itp.
Jak się sprzedający nie rozmysli
Pytanie do #bojowkawindowsphone
Są jakieś emulatory #gba #snes #gbc na to?
Na myśli mam bezpłatne.
Jakiś odtwarzacz filmów w stylu MX Player?
Coś w stylu AIMP do odtwarzania mp3?
Bo nie ukrywam.
Bez tych rzeczy jak bez ręki.
Dzięki za pomoc.
#lumia #windowsphone
  • 17
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Kurajmo: L520 jest juz mocno do tylu wzgledem konkurencji. Jedynie filmiki kręci niezłe. Sam kupiłem rok temu z gwarancją w bardzo dobrym stanie za 180 zł, ale teraz przesiadłem się na androida.
  • Odpowiedz
@Kurajmo: Do filmów VLC jest za darmo. A dobrego i darmowego odtwarzacza mp3 to nie ma. Core jest najlepszy jak dla mnie. Darmowe mają identyczną funkcjonalność co domyślny, jedynie design inny. AIMP może i jest za darmo na Androidzie ale to badziew. Dobre odtwarzacze jak PowerAmp czy PlayerPro też są płatne.
  • Odpowiedz
@tytanowy-janusz: nie taki badziew. Sam mam AIMPa, używam i spełnia wszystkie moje wymagania. A używałem PowerAmp od początku mojej przygody z #android
Zaczął coraz bardziej mulić mi na sprzętach z #android to go zastąpiłem AIMPem.
Także będę bronić tego odtwarzacza bo nawet na starym sprzęcie z #android działa w pełni sprawnie.
Co do reszty, to dzięki za pomoc przejrzę.
Tak jak pisałem pobawię się
  • Odpowiedz
@tytanowy-janusz: masz coś do chomika?
Pytam serio. Bo sam mam tam konto od jego założenia i udostępniam mirkom darmowy transfer tam
Tozle ze czasem lepiej pobrać coś stamtąd i sprawdzić działanie gry/aplikacji przed zakupem w sklepie play?
Swięty nie jestem, bo nikt nie jest.
Ale w-----a mnie takie insynuowanie czegoś.
Już parę razy zakupiłem spiracone aplikacje które pobrałem
  • Odpowiedz
@Kurajmo: Skłanianie się ku rezygnacji z WP dlatego, że za większość dobrych aplikacji trzeba zapłacić jakieś grosze jest raczej jednoznaczne, biorąc pod uwagę, że zdecydowaną większość można w dodatku testować od 7 dni wzwyż przed kupnem.
  • Odpowiedz
@tytanowy-janusz: zakończmy tą dyskusję bo widzę nie ma ona sensu.
Jeden woli zamknięte środowisko oprogramowania, a drugi chce mieć pełną kontrolę nad każdym aspektem systemu.
O gustach się nie dyskutuje. Ja tam wolę mieć wszystko pod swoją kontrolą.
Tyle z mojej strony
  • Odpowiedz
@krl_krl: Ten który podałem nie ustępuje odpowiednikom z Androida. Jedyne ograniczenia wynikają z samego API WP. Deweloperzy nie mają możliwości umieszczać własnych equalizerów czy innych efektów więc pozostają jedynie systemowe ustawienia dźwięku.
  • Odpowiedz
Jedyne ograniczenia wynikają z samego API WP. Deweloperzy nie mają możliwości umieszczać własnych equalizerów czy innych efektów więc pozostają jedynie systemowe ustawienia dźwięku

@tytanowy-janusz: Niestety te ograniczenia sprawiają, że WP to najsłabszy system do słuchania muzyki (do filmów pewnie też - biorąc pod uwagę, że polecanym odtwarzaczem jest zamulony vlc) - dzięki MS.
  • Odpowiedz