Aktywne Wpisy
Yuri_Yslin +869
Widzę na wykopie częste posty o budowie taniego domu, więc podpowiem Wam z doświadczenia, co robić, by nie skończyć z domem za 1,000,000 (albo 6000 zł/m^2 do deweloperskiego), a jednocześnie sensownym, z którego będziesz zadowolony:
1. Nie robisz żadnych indywidualnych projektów, nie bawisz się w beta testera czyjegoś pomysłu, kupujesz znany i sprawdzony projekt typu Arosa od Lipińskich i dopiero na niego, z wykorzystaniem sensownego konstruktora, nanosisz swoje poprawki, czyli dopasowujesz np. fundament
1. Nie robisz żadnych indywidualnych projektów, nie bawisz się w beta testera czyjegoś pomysłu, kupujesz znany i sprawdzony projekt typu Arosa od Lipińskich i dopiero na niego, z wykorzystaniem sensownego konstruktora, nanosisz swoje poprawki, czyli dopasowujesz np. fundament
krucjan +14
Czasem se myślę, że to w sumie jest p----------e, że udało mi się dojść do zżerania takich porcji, a jak sobie myślę, że są jeszcze zawodnicy, co potrafią zjeść 2x tyle jeszcze to w ogóle mózg staje. Nie wyobrażam sobie, że kiedyś będę w stanie osiągnąć taki poziom, ale z drugiej strony rok temu też sobie nie wyobrażałem, że dzisiaj będę w stanie zjeść tyle co zjadam. Czas pokaże.
#jedzzkrucjanem
#jedzzkrucjanem
Hej wszystkim :)
Dobra, trochę mi się zeszło, przepraszam, zarobiona jestem, ale coś tam już wiemy.
Termin i godzina spotkania: piątek 14:00. Niestety termin nie ulega żadnym zmianom, nie jesteśmy w stanie dopasować się do indywidualnych potrzeb każdego z uczestników. Wybrany został najbardziej optymalny termin, tak jak rok temu. Każdy zdąży dojechać i się rozgościć, ale impreza nie jest jeszcze rozkręcona na fest, czas przed koncertami. Możemy się jedynie wbić w jakieś warsztaty i wykłady na ASP, ale no to już każdy sam sobie rozsądzi co woli.
Miejsce będzie ustalone jak będzie mapa. Wstępnie jednak zdecydowalismy się na okolice małej sceny niedaleko wioski piwnej. Jeśli ktoś ma inne propozycje proszę śmiało mówić, weźmiemy je pod uwagę, tak żeby w miarę każdemu pasowało.
Będzie również zaplecze muzyczne. Kto może niech bierze gitarę, harmonijkę, wiaderko, grabki, wszystko na czym można zagrać.
Zaczynam się powoli ogarniać z dodatkami, więc będę wdzięczna za zgłaszanie swojego udziału do mnie na priv, bo z komentarzy może mi po prostu ktoś umknąć.
wołam @MasterSoundBlaster @alma_ @nowik
@lennox_: organizujecie swoje wykopowe osiedle?( ͡° ͜ʖ ͡°)