Wpis z mikrobloga

Wczoraj byłem na Pride in London (parada gejów). Znalazłem się tam całkiem przypadkiem bo byłem porobić fotki ogólnie. Było ok. 30k ludzi, więc poszedłem za falą do soho. Akurat, że tam pracuje to szybko mogłem się przemieścić od Trafalgar do Leicester, aż pod robotę na Wardour. Później przez kolejny przypadek zostałem "oficjalnym" fotografem :)
Jako, że to był mój pierwszy raz, było całkiem fajnie. Większość ludzi to byli normalni, pomieszani z turystami. Troche dziwolągów, w okół których tłum łaził. Fajnie było pochodzić popatrzeć na bawiących się ludzi. Higiena etc. była masakryczna, wszędzie miliony śmieci, trochę płaczących kobiet po rogach (pewnie złamane serce), trochę rzygających facetów na ulicy, pełno sikających po kątach a obok siedzący ludzie. Trochę taka patologia z zabawą. Dobrze, że wszystko starali się sprzątać na bieżąco.
Masa pięknych kobiet, najpiękniejsze to raczej nie były lesby, całujące się lesby to były te najbrzydsze i najgorzej poubierane ( ͡° ͜ʖ ͡°) Trochę było liżących sie facetów ale już w soho/Wardour, gdzie są oczywiście wszystkie gejowskie kluby/puby.

Więcej fot
https://flickr.com/zethrix

#prideinlondon #lgbt #uk #londyn #fotografia
enemydown - Wczoraj byłem na Pride in London (parada gejów). Znalazłem się tam całkie...

źródło: comment_NvQrfHXyMPCG7YpqACrt1BisZJSSgnLD.jpg

Pobierz
  • 29
@enemydown: Jak skończę szkołę :P Niestety nie mam żadnego talentu, drygu do czegoś. Jak tworzysz postać w grze cRPG to często różne rasy mają różne bonusy na starcie. Ja właśnie żadnego nie mam. Zobaczmy co tam mi przyszłość przyniesie.
wszędzie miliony śmieci, trochę płaczących kobiet po rogach (pewnie złamane serce), trochę rzygających facetów na ulicy, pełno sikających po kątach a obok siedzący ludzie. Trochę taka patologia z zabawą

@enemydown: Tęczowe towarzystwo to zdecydowanie nie moja bajka.