Aktywne Wpisy
Pesa_elf +261
Zaczynam nitkę z najbardziej przecenianymi artystami w Polsce. Tego jegomościa traktowano jak papaja bo umiał dobrze klaskać z orkiestrą i wszędzie go zapraszali jak jakaś wyrocznię.
#glupiewykopowezabawy #takaprawda #gownowpis #muzyka
#glupiewykopowezabawy #takaprawda #gownowpis #muzyka
mirko_anonim +75
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Kończę wieloletni związek z facetem, któremu odwidziało się ślubu i dzieci. Mam 28 lat, czuję się bezwartościowa i mam ogromną pustkę w sercu. Przygotowywałam się od 2 lat do macierzyństwa, czekałam bo najpierw lepsza praca, mieszkanie, stabilność. I jak juz mielismy konkretne plany kilka dni temu usłyszałam, że jemu instytucja małżeństwa nie odpowiada i dzieci też mieć nie chce, bo go ograniczą. Czuję się jakby ktoś wbił mi nóż
Kończę wieloletni związek z facetem, któremu odwidziało się ślubu i dzieci. Mam 28 lat, czuję się bezwartościowa i mam ogromną pustkę w sercu. Przygotowywałam się od 2 lat do macierzyństwa, czekałam bo najpierw lepsza praca, mieszkanie, stabilność. I jak juz mielismy konkretne plany kilka dni temu usłyszałam, że jemu instytucja małżeństwa nie odpowiada i dzieci też mieć nie chce, bo go ograniczą. Czuję się jakby ktoś wbił mi nóż
Jako, że to był mój pierwszy raz, było całkiem fajnie. Większość ludzi to byli normalni, pomieszani z turystami. Troche dziwolągów, w okół których tłum łaził. Fajnie było pochodzić popatrzeć na bawiących się ludzi. Higiena etc. była masakryczna, wszędzie miliony śmieci, trochę płaczących kobiet po rogach (pewnie złamane serce), trochę rzygających facetów na ulicy, pełno sikających po kątach a obok siedzący ludzie. Trochę taka patologia z zabawą. Dobrze, że wszystko starali się sprzątać na bieżąco.
Masa pięknych kobiet, najpiękniejsze to raczej nie były lesby, całujące się lesby to były te najbrzydsze i najgorzej poubierane ( ͡° ͜ʖ ͡°) Trochę było liżących sie facetów ale już w soho/Wardour, gdzie są oczywiście wszystkie gejowskie kluby/puby.
Więcej fot
https://flickr.com/zethrix
#prideinlondon #lgbt #uk #londyn #fotografia
@enemydown: Tęczowe towarzystwo to zdecydowanie nie moja bajka.