Aktywne Wpisy
miku555 +210
Każdy kto twierdzi, że WORDy się na niego uwzięły/że celowo oblewają kierowców aby zarobić, nigdy tak naprawdę nie powinien znaleźć się za kółkiem na publicznej drodze.
Change my mind.
#prawojazdy #motoryzacja #samochody
Change my mind.
#prawojazdy #motoryzacja #samochody
Creed-Bratton +842
Jeszcze chwila i wyk0pki zaczną pisać, że ten Putin to jednak nie taki zły i w sumie dobrze, że zaatakował Ukrainę, bo im się przecież należało xD
wyk0pki, jak ja was nienawidzę
#ukraina
wyk0pki, jak ja was nienawidzę
#ukraina
#kiciochpyta #lgbt
@ReniferApokalipsy: M.in. adopcja i refundacja in-vitro. Ciężko zgadywać o co więcej zawołają.
@ReniferApokalipsy: Związek hetero dla społeczeństwa zawsze będzie bardziej wartościowy niż zwiazki homo. Wyślij na bezludną wyspę 10 par homo i na drugą 10 par hetero i zobaczmy za 200 lat na której wyspie wciąż będą ludzie.
Może powinno być tak jak jest np. w Emiratach gdzie za zbytnie okazywanie uczuć można dostać mandat?
Komentarz usunięty przez autora
Refundacja in-vitro to osobna sprawa, kto chce to sobie płaci. Nie wiem dlaczego mielibyśmy to sponsorować.
Oczywiście że nie, ale...
.... bez przywilejów(czy to podatkowych czy też innych) które przysługują małżeństwom, ponieważ podstawową rolą małżeństwa jest danie potomka , jego wychowanie i utrzymanie, a małżeństwa tej samej płci nie mogą dać następnego obywatela, zaś wychowanie dzieci przez takie pary nie jest zdrowe dla państwa i tym bardziej zdrowia psychicznego (rozwoju emocjonalnego) dziecka.
Poza tym pragnę przypomnieć że :
Tolerancja- łac. tolerantia – „cierpliwa wytrwałość”;
A co do rozdzialu panstwa od slubu, to jak wtedy prawnie uregulujesz ten zwiazek?
Najbardziej widać właśnie takich błaznów, więc wybacz. Jeśli tak ma to wyglądać to niech stają pod murem a ja będę strzelał z kałacha.