Aktywne Wpisy
mirko_anonim +5
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Jak zachować się i potraktować ultimatum dziewczyny "albo zaręczyny, rezerwacja sali weselnej i zaliczka na wesele do końca roku albo się rozstajemy"? Oboje jesteśmy lvl 32, razem od 4 lat. Mieszkamy wspólnie od 3 lat. Od roku ona mnie ciśnie na dziecko, aby scementować nasz związek, ale ostatnio dołożyła kolejne warunki, o których wyżej napisałem. Ona uważa, że dzięki temu wejdziemy na nowy poziom związku, uratujemy go -
Jak zachować się i potraktować ultimatum dziewczyny "albo zaręczyny, rezerwacja sali weselnej i zaliczka na wesele do końca roku albo się rozstajemy"? Oboje jesteśmy lvl 32, razem od 4 lat. Mieszkamy wspólnie od 3 lat. Od roku ona mnie ciśnie na dziecko, aby scementować nasz związek, ale ostatnio dołożyła kolejne warunki, o których wyżej napisałem. Ona uważa, że dzięki temu wejdziemy na nowy poziom związku, uratujemy go -
Ustrojstwo +279
Qurwa cały fejsbuk zaje ba ny grafikami AI z setkami i tysiącami lajków od Januszy i Grażynek. #facebook
Od dziś co mecz będę publikował urywki tej soczystej rozgrywki dającej raka, wraz z komentarzem i potworną ilością ruskich dzieci ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Zapraszam do obserwowania tagu #smerfujzjbfc
#csgo
@JBFC: Jak grałem w CoD 1 klanowo to za najgorszych uchodzili gracze z Izraela, bo nagminnie czitowali, a że mieli chody na clan base to im to jakimś cudem zawsze przechodziło. Doszło do momentu w którym nikt nie chciał z nimi grać.
Co do zachowania na serwerze, to ponurą sławę mieli polscy gracze, jednak z opisów wnioskuję, że dzieciarnia grająca na neostradzie w tamtych
Komentarz usunięty przez moderatora