Wpis z mikrobloga

@Ustrojstwo: fejs to jest taki śmietnik, że aż ręce opadają. Są dni kiedy wyświetlają mi się z d--y jakieś posty z grup dla januszy, grażynek czy coś właśnie z takimi grafikami. Zablokuje z 20 to na drugi dzień znowu z innych takich stron zasrana cała tablica. Da się to jakoś k---a zablokować żeby wyświetlało tylko to co ja polubiłem? C--j mnie zastrzela
  • Odpowiedz
@Bodzias1844: masz zakładkę Aktualności gdzie możesz sobie przeglądać tylko wpisy znajomych/stron które polubiles/grup w których jesteś. Nie wiem czy na telefonie jest ale na kompie na pewno.
  • Odpowiedz
@Ustrojstwo: mam kolege 54 lata, wysłałem mu screen z chata gpt i sie okazało że on nie wie co to i nawet nie słyszał o sztucznej inteligencji. Jak widać można tak żyć, wtedy wszystkie grafiki sie bierze jako realne
  • Odpowiedz
@Ustrojstwo: k---a, raz na kwartał wejdę na ten ściek, to wyświetlają mi się jakieś z-----e stronki „Messi is king goat” i fake posty typu „papież powiedział, że Messi jest synem bożym i strzela bramki za nasze grzechy” na które odpisują inżynierowie z Nigerii i mówią „oooo papież ma racje, Ronaldo to patałach” xD
  • Odpowiedz
@Bodzias1844: samym faktem spojrzenia na te grupy i kliknięcia żeby przeczytać co to za g---o dodajesz sobie to do listy zainteresowań. Ja raz trafiłem na arabskie nawracanie do wiary na yt shorts i przez to że chwile trzymałem pare shortów żeby zobaczyć i odpowiednio otagować/zgłosić to dodało mi to do listy zainteresować jakichś bo później przez kwartał dostawałem arabskie zawodzenie
  • Odpowiedz
@Ustrojstwo: to jest wszystko przez to, że oni to lajkują i mocno komentują i przez to ma to duże zasięgi. Przerażające jest to, że ludzie nie ogarniający, że to fejki mają prawa wyborcze. Stawiam, że te same osobniki łykają szurskie teorie bez przepitki i włączają myślenie
  • Odpowiedz