@Lucani: a ja mam gdzieś te całe "zmiany". Większość tych ludzi jest opłacana, zobaczcie jaki biznes się robi na promowaniu transseksualności. Cała aktualna moda jest oparta na tych "ideach". Kasa się zgadza.
@InnyKtosek: uwaga powtarzam -> TO NIE JEST PROBLEM TEGO ŻE AKURAT TO ONI IDĄ W TEJ PARADZIE chcecie to róbcie je do woli, fakt faktem nie wszyscy tam tacy są i osobiście nie miał bym nic do tego gdyby : -nie domagali się ślubów kościelnych (no #!$%@? -_- [zaznaczam nie wszyscy tylko niektórzy] to połączenie 2 osób zgodnie z wiarą), bierzcie sobie cywilne (choć tak naprawdę po co to wam
@EighthDeadBoy: 1. Czytanie ze zrumienieniem. Nie obrażałem w przeciwieństwie do Ciebie. Pełno jadu to płynie z Twojego wpisu. Ale to jest typowe dla takich jak Ty... nie tolerujecie niczego co nie jest po waszej myśli i na to reagujecie agresją. 2. Ironia.
@EighthDeadBoy: Mnie też rozmowa męczy. Lube dyskutować z kulturą a nie z takimi agresywnymi ludzikami jak Ty któzy muszą z jakiegoś powodu wyładowywać swoje frustracje w internecie ( ͡°ʖ̯͡°)
@EighthDeadBoy: Nie chciało Ci się dyskutować, pamiętasz? O czym to świadczy, że tak koniecznie ale to koniecznie musisz mi odpisać i jeszcze raz mnie zwyzywać...
Minister spraw zagranicznych Wielkiej Brytanii w 2 dniu po objęciu urzędu w pierwszej wizycie zagranicznej wybrał się do prywatnego dworku ministra Sikorskiego. #bekazpisu #polityka #sikorski #msz #uk
Mogą.
Komentarz usunięty przez autora
chcecie to róbcie je do woli, fakt faktem nie wszyscy tam tacy są i osobiście nie miał bym nic do tego gdyby :
-nie domagali się ślubów kościelnych (no #!$%@? -_- [zaznaczam nie wszyscy tylko niektórzy] to połączenie 2 osób zgodnie z wiarą), bierzcie sobie cywilne (choć tak naprawdę po co to wam
#grammarnazi
1. Czytanie ze zrumienieniem. Nie obrażałem w przeciwieństwie do Ciebie. Pełno jadu to płynie z Twojego wpisu. Ale to jest typowe dla takich jak Ty... nie tolerujecie niczego co nie jest po waszej myśli i na to reagujecie agresją.
2. Ironia.
Mnie też rozmowa męczy. Lube dyskutować z kulturą a nie z takimi agresywnymi ludzikami jak Ty któzy muszą z jakiegoś powodu wyładowywać swoje frustracje w internecie ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Komentarz usunięty przez moderatora