Aktywne Wpisy
Fanatyk_Wedkarstwa +114
Jak tam wykopki sie bawicie na pisowskim portalu?
Srpóbujcie napisać znane hasło składające się z 8 gwiazdek ( ͡° ͜ʖ ͡°) W sensie - napiszecie 5 gwiazdek, spacja i 3 gwiazki.
Efekt: ****
NIE MA OBRAŻANIA PARTII XD
Srpóbujcie napisać znane hasło składające się z 8 gwiazdek ( ͡° ͜ʖ ͡°) W sensie - napiszecie 5 gwiazdek, spacja i 3 gwiazki.
Efekt: ****
NIE MA OBRAŻANIA PARTII XD
Kuork +7979
LISTA OBECNOŚCI W PIERWSZY DZIEŃ NOWEGO WYPOKU
Tu zawsze dacie jakąś nietypową poradę, którą ciężko znaleźć w googlach ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#taniec #wesele
Poźniej pijesz wódę i samo leci
sytuacji mojej nie poprawia fakt, że idę na wesele z niemal zawodową tancerką :D
ale wypiję za Was :)
i
@wonsz_smieszek: Jak umiesz podstawy a laska Cię lubi to będzie się Wam świetnie tańczyło :) Tylko że to bardziej Ona będzie prowadzić a nie Ty.
będziemy atrakcją parkietu z taki silnie zaznaczonymi kontrastem umiejętności :)
@ktose: lubi motzno ( ͡° ͜ʖ ͡°)
mam nadzieję, w razie czego jej wina :)
@wonsz_smieszek: to masz stary #!$%@?:D
wołaj jak było:)
@wonsz_smieszek: To się ustawcie na ze 2 wieczorki żeby Ci pokazała co lepsze ruchy ;) Albo poćwiczcie coś z np. tego https://www.youtube.com/playlist?list=PLxJ03NRKTX_MQmUgtGGNYvS2oDTTHLLzL
stawiam orzechy przeciw dolarom że istnieje takie prawdopodobieństwo.
serio mistrzyni? Ciekawi mnie czy kojarzę. Jak tańczy towarzyski to podeślij mi nazwisko na pw:)
Polecam ten tutorial, na prawdę robie szał gdzie nie zacznę tanczyc!!!!( ͡º ͜ʖ͡º)