Wpis z mikrobloga

Pracuję w BK i chciałbym pozdrowić faceta w swetrze w kratę, który upominał się u mnie o zamówienie kogoś zupełnie innego które wydałem kilka minut wcześniej. Ja rozumiem, że praca w fastfoodzie nie jest szczytem marzeń, ale też niekażdy tam pracujący jest debilem aby nie zapamiętać klienta i jego zamówienia, szczególnie sprzed kilku minut. I następnym razem pamiętajcie, każdy paragon można zwwryfikować na monitoringu, więc takie próby nie wyjdą. Ale ładnie uciekałeś kiedy kierownik poszedł sprawdzić to na monitoringu, co też się na nim zapisało ( ͡° ͜ʖ ͡°)

#cebuladeals #warszawa #burgerking #wtf
  • 21
@elemenTH: dokładnie miałem podobną sytuację. Teraz gdy wydaję telefon "na gębę" czyli np. na numer telefonu to każę napisać na kartce "potwierdzam odbiór telefonu iphone 5 o numerze imei xxxxxxxx z naprawy odpłatnej" i podpis.
( ͡° ͜ʖ ͡°) Mimo, że to później gubię, albo nie pamiętam gdzie chowam to potencjalny oszust wie, że podpisał odbiór i nara.
Ale teraz bardzo rzadko się to zdarza i wiele
@fstab: Ja spisuję z dowodu a jak ktoś jeszcze jest niegrzeczny i mi chce pokazać jaki to klient ważny i lepszy od biednego idioty za ladą to nie odbierze zanim nie przedstawi mi numeru imei telefonu w celu potwierdzenia, że to jego wtedy się okazuje, że jednak kartka gdzieś jest tylko się wrócić po nią do domu nie chce.
@Kamikazhe: Po tym jak już kilkakrotnie w życiu zapomniano o moim zamówieniu (akurat nie sieciówka fastfoodowa) to mnie nic nie zdziwi. Siedzisz z pół godziny, a typiary za ladą nie ogarniają, że siedzisz tam już w #!$%@? długo bez szamy i nie pójdą po rozum do głowy, że coś spieprzyły.
@Kamikazhe: Twój wpis wygląda na błędny. Prosimy o stosowanie się do kilku prostych zasad. Tag #cebuladeals służy do dzielenia się promocjami, kuponami, okazjami cenowymi czy błędami sklepowymi. Nie służy natomiast to zadawania pytań, opisywania swoich historii czy wrzucania śmiesznych zdjęć.
@Kamikazhe: ja często nie pamiętałem kto co zamówił 2 minuty wcześniej, to chyba nie zawsze kwestia bycia debilem tylko nie mam pamięci do twarzy. Dobrze, że były numerki. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
A takie typy czasem wjeżdżają w środek kolejki drive thru, bardzo rzadko ale się zdarza. Zresztą są skuteczniejsze sposoby na zjedzenie w fast foodzie za darmo.