Aktywne Wpisy
BackInBlack +24
Byłem na spotkaniu z #tinder, prosiłem żebyście trzymali kciuki i chu)a trzymaliście
Po 20 minutach starania się nawiązania rozmowy, usłyszenia czegoś więcej niż, "tak", "nie", "nie wiem", kilku moich żartach po których nawet uśmiech z uprzejmości nie zagościł na jej twarzy odpuściłem gdy wyciągnęła telefon i zaczęła w nim grzebać.
Klasyczny tekst gdy ewidentnie szanse są zerowe - "nie ma sensu żebyśmy oboje tracili czas", oburzył ją na tyle, że oderwała
Po 20 minutach starania się nawiązania rozmowy, usłyszenia czegoś więcej niż, "tak", "nie", "nie wiem", kilku moich żartach po których nawet uśmiech z uprzejmości nie zagościł na jej twarzy odpuściłem gdy wyciągnęła telefon i zaczęła w nim grzebać.
Klasyczny tekst gdy ewidentnie szanse są zerowe - "nie ma sensu żebyśmy oboje tracili czas", oburzył ją na tyle, że oderwała
Cancermoon +2
nie umiem robic krzywdy innym ludziom co jakby doszlo do takiej wojny i bym musial zabijac #przegryw
#cebuladeals #warszawa #burgerking #wtf
( ͡° ͜ʖ ͡°) Mimo, że to później gubię, albo nie pamiętam gdzie chowam to potencjalny oszust wie, że podpisał odbiór i nara.
Ale teraz bardzo rzadko się to zdarza i wiele
@Kamikazhe: masz na myśli kradzież?( ͡° ͜ʖ ͡°)
A takie typy czasem wjeżdżają w środek kolejki drive thru, bardzo rzadko ale się zdarza. Zresztą są skuteczniejsze sposoby na zjedzenie w fast foodzie za darmo.