Aktywne Wpisy

Bananek2 +249
Kobieta Schrödingera pięknie ujawnia się w aferze z Gargamelem xD
Biedna wykorzystywana dziewczynka, która jest zbyt niedojrzała by zadawać się z 25 letnim simpem i to jest z jego strony pedofilia, bo powinien poszukać dla siebie starszej, a nie spotykać się z taką biedną niedojrzałą, która nie rozumie świata, za to ta sama dziewczyna jest wystarczająco dojrzała by zostać striptizerką w klubie gogo i zarabiać na onlyfansie, bo jest silną niezależną kobietą
Biedna wykorzystywana dziewczynka, która jest zbyt niedojrzała by zadawać się z 25 letnim simpem i to jest z jego strony pedofilia, bo powinien poszukać dla siebie starszej, a nie spotykać się z taką biedną niedojrzałą, która nie rozumie świata, za to ta sama dziewczyna jest wystarczająco dojrzała by zostać striptizerką w klubie gogo i zarabiać na onlyfansie, bo jest silną niezależną kobietą

Od kilku lat mieszkam w Holandii i wciąż nie mogę pojąć jak to jest, że opieka zdrowotna w tym kraju jest tak wysoko oceniana w większości rankingów, a jak idziesz do lekarza rodzinnego to na wszystko jest przepisywany paracetamol ¯_(ツ)_/¯ mógłby mi to ktoś wyjaśnić? Mam znajomych którzy się wynoszą z tego kraju po kilku latach mieszkania tutaj właśnie przez opiekę zdrowotną.
#holandia #zdrowie #lekarz
#holandia #zdrowie #lekarz

cebulionow.
Jest cos godnego polecenia, jakies modele ?
Wybor jest ogromny, a ja sie srednio orientuje.
Raczej kieruje sie w strone androida.
Z gory dziekuje za pomoc :)
Moto E
Chodzi mi o te bardziej popularne typu Endomondo (duzo jezdzi na rowerze), czy tez google mapy- tu chyba jest odpowiednik here maps.
Aha - wbrew pozorom, na WP też jest bardzo dużo aplikacji. Jeśli przyszły właściciel telefonu nie jest maniakiem instalującym setki apek tylko dlatego, że może, to różnicy nie odczuje ;) Ponadto, WP ma dużo odpowiedników Androidowych programów, które równie dobrze spełniają zadanie :)
Powiedz mi jeszcze co jest latwiejsze i bardziej intuicyjne w obsludze: andek czy wp ?
Polecam moto e- używam od roku i nie mogę narzekać. Przez 3 dni testowałem Lumie 635 i nigdy bym do WP nie wrócił.
WP wydaje się działać płynie ale w rzeczywistości ma strasznie spowolnione animacje które wyświetlają się bardzo długo. W efekcie przy przewijaniu długich list można szału dostać. Braki w aplikacjach są ogromne, nie ma żadnych aplikacji Google,
http://www.windowsphone.com/pl-pl/store/app/google-maps/ce5533d1-1744-48f5-9007-e1ff327f1965
1. To nie jest aplikacją od Google
2. Ostatnie komentarze mówią same za siebie
3. To coś nie daje pełnej funkcjonalności Google maps
4. Cały WP to klony i zamienniki
@zielonyrobot: żegnaj. Nie potrafisz obiektywnie się wypowiedzieć = twoja opinia jest gówno warta.
@jurny_juhas: właśnie nazwałeś fanbojem androida człowieka który planuje przesiadkę na BlackBerry lub Ubuntu Touch.
Moja opinia nie jest gówno warta. Jestem raczej zaawansowanym użytkownikiem smartfonów, potrafię szybko wychwycić wszelkie braki i WP jest systemem którego nigdy z czystym sumieniem bym nie polecił. Jeśli mam być szczery to w tym systemie brakuje funkcji które miał Windows Mobile. Co jeśli ten człowiek wróci do starego telefonu? Siostra dostała Lumie 635 i
@zielonyrobot: chlopacy luzik :-) Dziadek napewno nie wroci do starszego telefonu, poniewaz zazdroscil babci S4 i chcial cos na poczatek :D