Wpis z mikrobloga

ale obiektywnie patrzę i wytykam mu jego niedoskonałości.

@Gorti: Nie ma nic obiektywniejszego niż wytykanie niedoskonałości gościowi który 6 mecz z rzędu właściwie gra sam przeciwko całej drużynie.
  • Odpowiedz
@MuzG: Ale on robił to samo w latach 2008-2011, zrozum, to jest główny zarzut przeciwko LeBronowi, a nie ilość przegranych Finałów.
  • Odpowiedz
@Gorti: Ja już Ciebie całkowicie nie kumam - niby fan LeBrona jesteś, ale bardzo chętnie wytykasz mu brak decyzyjności itd.
  • Odpowiedz
Bo jestem obiektywny.

@Gorti: Jakoś mało tego obiektywizmu u Ciebie widzę, przez pierwsze 5 meczów kiedy LeBron wykręcał dobre staty jakoś nie widziałem żebyś narzekał na jego brak decyzyjności, w tym meczu uwidziało Ci się że LeBron gra fatalnie i nagle zaczyna się krytyka.
  • Odpowiedz
@sw-dm: No i patrząc na statystyki według Ciebie fatalnie zagrał dzisiejszy mecz? Zresztą on sam wszystkiego nie zrobi, gdzie są jego koledzy, koszykówka to gra zespołowa.
  • Odpowiedz
Mówie setny raz, że statystyki to nie wszystko.

@Gorti: To mówi gościu, który jeszcze 2 dni temu powoływał się na statystyki podawane przez dziennikarzy i ustawiał zawodników według ilości zdobytych pierścieni. Aż nie mogę uwierzyć jak szybko zmieniasz zdanie.
  • Odpowiedz
@MuzG: Jakie statystyki podawane przez dziennikarzy się powoływałem? I znowu powtarzasz nieprawdę bo ustawiałem wyżej Olajuwona niż Shaqa, a Birda niż Magica.
  • Odpowiedz