Aktywne Wpisy

speed_i +4
Gdyby nic Cię nie ograniczało, to w którym z tych krajów najbardziej chciał(a)byś mieszkać?
Gdyby nic Cię nie ograniczało, to w którym z tych krajów najbardziej chciał(a)byś mieszkać?
- Francja 2.6% (34)
- USA 16.6% (216)
- Włochy 22.3% (291)
- Polska 13.9% (182)
- Chiny 1.1% (14)
- Japonia 14.5% (189)
- Niemcy 5.4% (71)
- Egipt 0.9% (12)
- Tajlandia 11.4% (149)
- Islandia 11.3% (147)

wykopowa_ona +28
Skończyłam filologię polską.
Ale miałam świadomość, że to gówno. Zaczęłam się więc dokształcać. W IT.
I na ten moment pracuję w branży. Nie zarabiam kokosów (8k netto), ale mam luźne godziny pracy, home office, no i mieszkam we wsi pod miastem powiatowym. Ogólnie więc miodzio.
Ale jestem już zmęczona spotkaniami z moim ojcem, który uważa, że dostaję kasę za nic.
Nie dociera do niego, że po nocach (jak 3 dzieci spało) uczyłam
Ale miałam świadomość, że to gówno. Zaczęłam się więc dokształcać. W IT.
I na ten moment pracuję w branży. Nie zarabiam kokosów (8k netto), ale mam luźne godziny pracy, home office, no i mieszkam we wsi pod miastem powiatowym. Ogólnie więc miodzio.
Ale jestem już zmęczona spotkaniami z moim ojcem, który uważa, że dostaję kasę za nic.
Nie dociera do niego, że po nocach (jak 3 dzieci spało) uczyłam

Aha, U-lock odpada z tego względu, że nie zawsze mam możliwość przypięcia do czegoś do czego u-lock wystarczy przyładowo stojaki na ziemi
źródło: comment_pYcoiovAVwQSKZWFy0C9TIACqqKJTd0z.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
@brylek: To jest Abus
Co do filmów: widziałem takie jak tną mojego Kryptonite Evo i co? Rower póki co od roku nie ruszony.
Komentarz usunięty przez autora
źródło: comment_0cwFvjB1GKp7KokXaRB0m5msZ1VZV6Yb.jpg
Pobierz@mRzielony: Tak, tylko bardziej chodzi o to, że złodziej jak ma do wyboru rower za powiedzmy 700 złotych z gównołańcuchem, który przetnie w 5 sekund narzędziem wyjętym z plecaka i odjedzie, a U-lock, z którym miałby się męczyć ponad minutę ze sprzętem który nie tak łatwo przenieść i bawić się niezauważonym, to nawet jakby drugi rower był wart dwa razy więcej, to się nie połasi,
Mi zdarzyło się zostawić rower kilka razy nie zapięty ale na zasadzie, że wchodziłem do sklepu i wychodziłem za chwilę także nie jest też tak źle :P.
@m4kb0l: słabo kombinujesz... idzie przypiąc ulockiem a tylny widelec...
a co do tego zapięcia - wszystko lepsze nawet od najdroższej linki...
źródło: comment_ClKLGzxA21bvOY6wFr6bdqly9uhyGpfa.jpg
Pobierz