#pjwstk #pja #informatyka #studia #studbaza infa 2 stopnia zaoczne na PJA(PJWSTK) potrzebne opinie nt tej uczleni/kierunku :> mam licencjat z innej uczleni tylko teoretycznie zwiazany z informatyka, w praktyce absolutnie nic co zwiazane z infa nie wynioslem z uczelni i tak sie zastanawiam czy sobie poradze na studaich 2 stopnia. na codzien pisze strony w django ale w takiej wiedzy ogolnoinformatycznej zapewne mam spore braki(np. sieci kompletne 0)
@kimikini: Moje doświadczenia z tą uczelnią są takie, że zapisałam się na studia internetowe i zrezygnowałam po 2 miesiącach, bo miałam się uczyć np. obsługi Microsoft Office z lat 1999-2002, a w literaturze do pisania stron internetowych była książka do HTML i JS z roku bodajże 1998. W sumie tylko z algebry coś wyniosłam.
podoba mi się na tym windows 11 że jak się zawiesi explorator plików i się go ubije przez task manager bo nic innego nie da rady zrobić to wtedy znika pasek zadań, menu start, pulpit i wszystko
Dostałam pracę (。◕‿‿◕。) Rok temu zarabiałam ledwie 3000 zł mimo że biegałam z jednego miejsca do drugiego. Od jakiegoś czasu jest 5000 zł a od maja będzie prawie 7000 zl乁(♥ʖ̯♥)ㄏ Może dla innych to niewiele ale dla mnie to duży postęp.
infa 2 stopnia zaoczne na PJA(PJWSTK)
potrzebne opinie nt tej uczleni/kierunku :>
mam licencjat z innej uczleni tylko teoretycznie zwiazany z informatyka, w praktyce absolutnie nic co zwiazane z infa nie wynioslem z uczelni
i tak sie zastanawiam czy sobie poradze na studaich 2 stopnia.
na codzien pisze strony w django ale w takiej wiedzy ogolnoinformatycznej zapewne mam spore braki(np. sieci kompletne 0)
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
Tylko zwróć uwagę na początek roku, bo ja poszłam na zaczynające się w styczniu.
jeśli umiesz programować imho ciężką pracą coś wyniesiesz z tego :)