Wpis z mikrobloga

W ramach promocji #notefighter zrobilem krotki filmik preztentujacy nowy ficzer :D
Practice Mode - dostepny na #android od okolo 3 tygodni, a na #ios od tygodnia (musialem czekac na apple review, dlatego opoznienie na iOS).

Na iOS dostepna jest aktualnie tylko platna wersja, ale mam tu cos #zadarmo dla Was :D 3 kody promocyjne:
- PNNLNHNR4H73
- 3LWMEE963JK7
- PWLAMKLX46TL

Do 2 tygodni powinna pojawic sie darmowa wersja z reklamami na iOS. Podobnie jak aktualnie na androida.

Po pojawieniu sie darmowej wersji na iOS zrobie na moim blogu #javadevmatt http://www.javadevmatt.pl/ male podsumowanie promocyjno/finansowe. Ot moje doswiadczenia w monetyzacji i promowaniu tej gry.

To tyle z nowej funkcjonalnosci gry. Gdy nowa darmowa wersja przejdzie przez apple review biore sie za dodawanie tresci - nowe utwory! :D

#gamedev #mattzagranico
JavaDevMatt - W ramach promocji #notefighter zrobilem krotki filmik preztentujacy now...
  • 16
@applicattura: mam kampanie na FB na 4 euro na dzien: targetuje nauczycieli muzyki w USA i UK :) glownie kobiety -> robilem testy reklamy i wlasnie moja apka jest popularniejsza u kobiet. Wiadomo, ze pobieranie troche spadlo (nie jest juz w "najnowszych" aplikacjach), ale trzyma sie na stabilnym poziomie. Chce troche nowych user zyskac przez darmowa wersje z reklamami na iOS. Pozniej moze troche przebuduje gre i zrobie wersje przegladarkowa. Za