Aktywne Wpisy
elelemak +10
Mirki mam problem, totalnie nie potrafie zainicjować stosunku. Nie wiem jak o to spytać koleżanki, mimo ze wiem ze jest chętna na 100%. Potrafie leżeć z ni przytulony ale na ostatniej prostej zawsze strasznie się stresuje. Zapytać jej w prost? Jakich slow przykładowo mogę użyć? Nie chce żeby myślała, ze chodzi mi tylko o #seks #zwiazki #fwb

jestemtunew +679

Practice Mode - dostepny na #android od okolo 3 tygodni, a na #ios od tygodnia (musialem czekac na apple review, dlatego opoznienie na iOS).
Na iOS dostepna jest aktualnie tylko platna wersja, ale mam tu cos #zadarmo dla Was :D 3 kody promocyjne:
- PNNLNHNR4H73
- 3LWMEE963JK7
- PWLAMKLX46TL
Do 2 tygodni powinna pojawic sie darmowa wersja z reklamami na iOS. Podobnie jak aktualnie na androida.
Po pojawieniu sie darmowej wersji na iOS zrobie na moim blogu #javadevmatt http://www.javadevmatt.pl/ male podsumowanie promocyjno/finansowe. Ot moje doswiadczenia w monetyzacji i promowaniu tej gry.
To tyle z nowej funkcjonalnosci gry. Gdy nowa darmowa wersja przejdzie przez apple review biore sie za dodawanie tresci - nowe utwory! :D
#gamedev #mattzagranico
@JavaDevMatt: moja wewnętrzna cebula płacze :(
@JavaDevMatt: dziękuję serdecznie!
@sirrek: zaraz wrzuce reupload. Dzieki ;)
Dzięki bardzo,
niech ci bozia w dzieciach wynagrodzi :-)
Komentarz usunięty przez moderatora