Wpis z mikrobloga

Nigdy nie miałem nic do gejów, lesbijek, trans itd, każdy ma prawo robić co chce w swoim domu ale nigdy nie zrozumiem paradowania w gorszących strojach okazujących jakieś dewiacje. Idą tacy ludzie przez miasto a dzieci oglądają. Wątpię że ma to dobry wpływ na ich psychikę i wzorce jakie z tego czerpią. To tak jakby ludzie lubiący sado maso ubrali się w swoje stroje i wyszli na ulice w wielkiej paradzie.
Wniosek jest prosty, ja nikomu nic nie narzucam, Wy nie narzucajcie mi. Równie dobrze można wyjść ubranym jak człowiek i demonstrować swoje przekonania przy okazji mając szacunek do innych ludzi.

Tak też chciałem nawiązać, ze społeczności lgbt itp same prowokują agresje w stosunku do nich.
Najwidoczniej komuś po prostu zależy na tym dzieleniu społeczeństwa i agresji a pożyteczni głupcy jeszcze propagują zachowania doprowadzające do tych skrajności myśląc że robią coś dobrego.

Co bym mógł polecić tym ludziom? Używajcie mózgu, życie wtedy jest o wiele łatwiejsze, zamiast słuchać debili sami wyciągajcie wnioski i postawcie się na miejscu kogoś kto nie koniecznie musi akceptować takie zachowania a wy go zmuszacie do oglądania tego.
Znowu powtórzę, chcecie szacunku to go okazujcie, szanujmy się nawzajem a życie będzie łatwiejsze.

#paradarownosci #lgbt #neuropa #4konserwy
zyyx - Nigdy nie miałem nic do gejów, lesbijek, trans itd, każdy ma prawo robić co ch...

źródło: comment_rEM1gULfB2bzsXi91aA9d1WD6il20aJR.jpg

Pobierz
  • 68
18+

Zawiera treści 18+

Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.

porównujesz wielką rywalizację szkół samby do której ludzie trenują i przygotowują się miesiącami z czymś takim?

@Pinkman:
Czy rywalizacja w sambie naprawdę wymaga tego, żeby kobiety chodziły półnagie i gorszyły? Przecież to taniec. Mogłyby się skromniej ubierać. Tam mogą być dzieci. Dzieci mogą również zobaczyć to w telewizji, bo oczywiście telewizja promuje tego typu zachowania.