Aktywne Wpisy
R2D2_z_Sosnowca +396
A udało się znowu połazić po krzakach i przy okazji ten młody człowiek zdał egzamin na prawdziwego mężczyznę bo znalazł największy patyk jaki był w stanie podnieść i naparzał nim tak długo aż się złamał. Kto tak nie robił niechaj pierwszy rzuci kamieniem #r2d2zwiedza #natura #usa #connecticut
magdalena-gaska +133
Wkurzają mnie niebiescy piszący z różowych nicków, bądźcie chociaż konsekwentni i piszcie w rodzaju żeńskim, wchodźcie w rolę, za takie oszustwa powinien być ban, tits or gtfo
Wniosek jest prosty, ja nikomu nic nie narzucam, Wy nie narzucajcie mi. Równie dobrze można wyjść ubranym jak człowiek i demonstrować swoje przekonania przy okazji mając szacunek do innych ludzi.
Tak też chciałem nawiązać, ze społeczności lgbt itp same prowokują agresje w stosunku do nich.
Najwidoczniej komuś po prostu zależy na tym dzieleniu społeczeństwa i agresji a pożyteczni głupcy jeszcze propagują zachowania doprowadzające do tych skrajności myśląc że robią coś dobrego.
Co bym mógł polecić tym ludziom? Używajcie mózgu, życie wtedy jest o wiele łatwiejsze, zamiast słuchać debili sami wyciągajcie wnioski i postawcie się na miejscu kogoś kto nie koniecznie musi akceptować takie zachowania a wy go zmuszacie do oglądania tego.
Znowu powtórzę, chcecie szacunku to go okazujcie, szanujmy się nawzajem a życie będzie łatwiejsze.
#paradarownosci #lgbt #neuropa #4konserwy
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
@zyyx: czyli jeśli od dawna chodzą w gorszących (według Ciebie zresztą) strojach to spoko, a jak od kilku lat, to źle?
Komentarz usunięty przez moderatora
Serio?:D
@iniekcja: Skończ, już cię przejrzałem. Mowa jest o dwóch pedałach udających stosunek analny, a nie o jakimś twoim wymyślonym "półnagim facecie".
@Pinkman:
Czy rywalizacja w sambie naprawdę wymaga tego, żeby kobiety chodziły półnagie i gorszyły? Przecież to taniec. Mogłyby się skromniej ubierać. Tam mogą być dzieci. Dzieci mogą również zobaczyć to w telewizji, bo oczywiście telewizja promuje tego typu zachowania.
@ibilon: aha, czyli to nie są ludzie, mężczyźni? :s
@BongoBong: A to dzieci nigdy kobiecych piersi nie widziały?
@iniekcja: Mowa jest o dwóch pedałach udających stosunek analny, a nie o jakimś twoim wymyślonym "półnagim facecie".
Myślisz że dam się tak łatwo nabrać? Za kogo ty mnie masz?
Zaś półnagą kobietę za półnagą kobietę. Dlaczego facet jest dla Ciebie kimś gorszym?
@zyyx: ludzie w takich strojach, to margines, większość zachowuje się normalnie i normalnie wygląda.