Aktywne Wpisy
Przestałam jeść mięso jakieś dwa lata temu i to była jedna z lepszych moich decyzji. Znacznie urozmaiciłam dietę i jem wiele ciekawsze jedzenia za paradoksalnie mniej pieniędzy. I zdrowsze przede wszystkim. Ogólnie polecam wszystkim zrezygnowanie z większości konsumpcji mięsa, bo to zupełnie niepotrzebne.
#rolnictwo #dieta #neuropa #gruparatowaniapoziomu
#rolnictwo #dieta #neuropa #gruparatowaniapoziomu
Teuvo +31
kupiłem ciasteczka dla wszystkich @okusuri
Otóż zaczęło się od spięcia w tym wpisie @dreaper ostatni komentarz do mnie usunął zanim go w ogóle przeczytałam..więc uznałam, że to i dobrze bo dyskusja z nim była..hmm..dopowiedzcie sobie..
a poniżej przedstawiam screeny z całej rozmowy z nim..którą zaczął ON a nie ja jak twierdzi i robi tak k---ę z logiki..
gratuluję pelikanom, że to łyknęliście..dno i reszta mułu..tyle co do hejtów za hejty..wołam wszystkich z tamtego wpisu ..proszę bardzo..
@mikelson22 @kochamkino @berserka @Saute @kptant (dzięki za zawołanie) @truskawaa @BNoculak @aptudeskaj @kote @abcde @qlimax3 (chętnie Cię zgłoszę za obrażanie mnie :) @Twinkle @pietrek16 @henryk_saniewski
#bekazniebieskichpaskow #bekazpelikanow #bekazdesperatow
@PaleRuskieFajki: siebie zgłoś za brak mózgu i wołanie tyle osób, do twojej g---o afery!
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez autora