@3Vw7GkZLSZ46OrVi: też ostatnio o tym myślałem, jak później z graniem jest? Wypala się na DVD czy jakieś specjalne są potrzebne? No i czy wypala sie obraz czy to jakiś inny rodzaj pliku?
@m8se: na ps4 ( ͡°͜ʖ͡°) @czaq: w cenniku nie ma przeróbki, jak do nich podbije to nie zostane zwyzywany od piratów? :D @TheSjz3: Są chyba dwa rodzaje przeróbki, jedna pozwala na granie po necie i DVD, ale jest w c--j problemów z wypalaniem podobno. A druga pozwala tylko na grę z dysku, ale za to nei ma z tym problemów.
@3Vw7GkZLSZ46OrVi: kurcze, problem w tym ze dysku nie mam :-/ aż tak zapalonym konsolowcem nie jestem :-) odpuszczę sobie, i tak kupuje używane gry po 40 cebulionow max.
@TheSjz3: albo i nie, bo zacząłem drążyć temat i ludzie piszą że trzeba coś przerobić w dysku ;x jak coś znajdę to ci mogę podesłać, jeśli chcesz ofc ;x
@TheSjz3: no ogólnie to koszt przerobienia to około ~100 zł, jak masz jakiegoś zdolnego kumpla to pewnie wyjdzie taniej, ale mimo tytułu technika elektronika bałbym się lutować coś do klocka, za małe są te styki ;x Do tego zwykły dysk sata też ze 100 zł. Czyli płacisz tyle co za jedną nową grę lub z 5 używanych. Ale grasz już zawsze za darmo. #cebuladeals xDD
#xbox360
Komentarz usunięty przez moderatora
@czaq: w cenniku nie ma przeróbki, jak do nich podbije to nie zostane zwyzywany od piratów? :D
@TheSjz3: Są chyba dwa rodzaje przeróbki, jedna pozwala na granie po necie i DVD, ale jest w c--j problemów z wypalaniem podobno. A druga pozwala tylko na grę z dysku, ale za to nei ma z tym problemów.
Komentarz usunięty przez moderatora
Polecam ( ͡° ͜ʖ ͡°)
jak coś znajdę to ci mogę podesłać, jeśli chcesz ofc ;x
Do tego zwykły dysk sata też ze 100 zł.
Czyli płacisz tyle co za jedną nową grę lub z 5 używanych. Ale grasz już zawsze za darmo. #cebuladeals xDD
Komentarz usunięty przez autora