Aktywne Wpisy

zbrodnia_i_kawa +24
Jestem załamana. Laska zaszła w ciążę z chłopakiem, niby była rozmowa o dzieciach, o małżeństwie, przyszłości szerokopojętej. On najpierw mówi, że no fajnie, fajnie, dzidziuś. A po kilku godzinach przychodzi do niej, popłakał się i mówi, że on jednak nie da rady, że się muszą rozstać. Znowu, wielka niespodzianka, że seks przyniósł dziecko i co zrobić, no naprawdę, szok i niedowierzanie.
Panowie! Serio?
#logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #zwiazki
Panowie! Serio?
#logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #zwiazki

snorli12 +70
Dlaczego każda kobieca piosenka jest o uczuciach, związku, miłości, zdradzie ewentualnie seksie? #pytanie #pytaniedoeksperta #muzyka #radio #roxiecarbon #sanah

Tak sobie pomyślałam czy może ktoś z Was nie miałby do oddania niepotrzebnego biurka lub odsprzedania po taniości.
Od lipca zmieniam pokój i koleżanka, która tam teraz mieszka, zabiera swoje biurko ze sobą.
Pokój wynajmowany, więc wiadomo - nie chcę tam inwestować za wiele, a może ktoś chciałby się pozbyć :)
Biurko można wyrwać za 50/60 zł, tylko trzeba być 'czujnym' na dobre oferty i od razu rezerwować, brać.
Btw. np udało mi się kupić duży stolik kawowy ze szklanym blatem, który w Ikei nowy kosztuje ponad 400 zł, za 65 zł bo babka się wyprowadzała i nie miała co
1) kto ma coś niepotrzebnego to oddaje tam za darmo
2) oni to sprzedają innym, a kasa leci na potrzebujących
poszukaj czy we wrocławiu nie działa coś podobnego - większa szansa na znalezienie czegoś fajnego niż na ogłoszeniach - dobre i tanie rzeczy szybko znikają, zostają kiepskie albo drogie, a o takich stowarzyszeniach po prostu nikt nie wie, więc fajny towar (
Oddam za piwo :-)
https://www.bodzio.pl/biurko-grzes-wanilia-orzech-27912,1,pr,lang.html
Orzech wanilia