jeśli ktoś uważa, że to pedaliada to mi go nawet nie szkoda xD w polszy za 100lat, żeby seba z matim się nie odsuneli bo siara i gejoza bo tutaj nawet quebo jest nazywany gejozą (co) xD
@FELIX90: odpowiadasz mi pod tagiem #rap, a nie wiesz co to Dwa Sławy XD? Nie znasz artystów, którzy pierwszym legalem #!$%@? pół polskiej sceny wyskakując ot tak nagle?
@FELIX90: jeśli chcesz to sprawdź, naprawdę fajna płytka o ile lubisz elektronikę i rap :) coś świeżego na polskiej scenie, a nie jak reszta tych kasztanów w tym samym stylu od 10 lat.
#rosja #ukraina Co wam zrobiła Rosja personalnie? Zapraszam do dyskusji ;). Chciałbym przeczytać choć jeden komentarz, gdzie ktoś poczuł się skrzywdzony przez Rosjan.
jeśli ktoś uważa, że to pedaliada to mi go nawet nie szkoda xD w polszy za 100lat, żeby seba z matim się nie odsuneli bo siara i gejoza bo tutaj nawet quebo jest nazywany gejozą (co) xD
#rap #wykopjointclub
@XpedobearX: co to znaczy?
@FELIX90: m.in. coś zajebistego, kozackiego
@FELIX90: wątpię, używane już dosyć długo. Dawno temu przed Dwoma Sławami :)
@FELIX90: odpowiadasz mi pod tagiem #rap, a nie wiesz co to Dwa Sławy XD? Nie znasz artystów, którzy pierwszym legalem #!$%@? pół polskiej sceny wyskakując ot tak nagle?
@rzet: dużo
@rzet: #incognito