UWAGA ! Kuce, rurkowce, suchoklatesi i reszta zniewieściałych wykopków, mam dla Was coś czego jeszcze nie było. Finał finałów w kategorii #rozdajo !
Spośród komentujących oraz plusujących ten unikatowy post, jutro w południe (12.00 niedziela 7 czerwca 2015r.) wylosuję przy użyciu mirkorandom (http://mirkorandom.x25.pl/) jednego szczęśliwca, który otrzyma bezcenny relikt, przypominający o 5-letnim bulu, dzięki któremu posiądzie moce pozwalające m.in. chodzić po krzesłach, czy np. organizować leśne mordobicia niewinnych zwierzątek dla przyjemności.
Nie jesteś godzien wygrać, nie masz jaj żeby ją na siebie założyć, ale dziś to właśnie TY masz możliwość skosztowania uczucia, którego dostąpić mogą jedynie najbardziej zaufani bracia i przyjaciele byłego władcy krainy galopującego bezrobocia, ambasadora polskiej ortografii, posiadającego czarny pas oraz siódmy dan w sztuce #!$%@? Długofalowe.. Jedyny i niepowtarzalny.. wąsaty opozycjonista... BRONISŁAW KOMOROWSKI!! Wygraj koszulkę z Jego Imieniem oraz hasłem, które zmieniło życie miliardów Polaków!
@ketorw: Przeczytałem wpis i pomyślałem, "co za debil mógłby zaplusować". Po chwili mi się przypomniało, że mamy z kumplami głupie zakłady i zakład o to, że ktoś założy koszulkę drugiej osoby na jakąś imprezę nie brzmi strasznie. Życz mi szczęścia, bo jest szansa, że zabije komuś życie towarzyskie :D (będzie nowy bordo tutaj ;) )
Jako, że wychodzę i wracam późno, przeprowadziłem właśnie teraz 'losowanie', ale swoim własnym sposobem, gdyż połowa komentujących okazała się ograniczona umysłowo, gdyż napisała w komentarzu jak bardzo NIE CHCE tej koszulki. Mimo, że w treści posta wyraźnie napisałem, iż 'spośród plusujących oraz komentujących wylosuję osobę, która otrzyma koszulkę'.
Plebiscyt wygrał @Keepor. Proszę ja Ciebie o namiary, na które mam wysłać prezent ( ͡°͜ʖ͡°)
Spośród komentujących oraz plusujących ten unikatowy post, jutro w południe (12.00 niedziela 7 czerwca 2015r.) wylosuję przy użyciu mirkorandom (http://mirkorandom.x25.pl/) jednego szczęśliwca, który otrzyma bezcenny relikt, przypominający o 5-letnim bulu, dzięki któremu posiądzie moce pozwalające m.in. chodzić po krzesłach, czy np. organizować leśne mordobicia niewinnych zwierzątek dla przyjemności.
Nie jesteś godzien wygrać, nie masz jaj żeby ją na siebie założyć, ale dziś to właśnie TY masz możliwość skosztowania uczucia, którego dostąpić mogą jedynie najbardziej zaufani bracia i przyjaciele byłego władcy krainy galopującego bezrobocia, ambasadora polskiej ortografii, posiadającego czarny pas oraz siódmy dan w sztuce #!$%@? Długofalowe.. Jedyny i niepowtarzalny.. wąsaty opozycjonista... BRONISŁAW KOMOROWSKI!! Wygraj koszulkę z Jego Imieniem oraz hasłem, które zmieniło życie miliardów Polaków!
#rozdajo #tylewygrac #zadarmo #komorowski #wybory #platformaobywatelskaboners #koszulki
PAMIĘTAJ! Tylko głupi ciul nie chciałby tego wygrać!
Plebiscyt wygrał @Keepor. Proszę ja Ciebie o namiary, na które mam wysłać prezent ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez moderatora