Dziewczyny chodźcie w sukienkach! Dziewczyny w sukienkach to absolutnie mistrzostwo świata. Nie ma nic lepszego niż uroczę dziewczę w zwiewnej, lekkiej sukience, szczególnie w lato! Sukienka podkreśli dziewczęcość, względnie kobiecość lepiej niż cokolwiek innego! Tylko nie jakieś g---o z dekoltem do pępka, tylko jakaś normalna, lekka. Sukienki są piękne, chodźcie w nich! #rozowepaski #sukienki #oswiadczenie #prosba
@DywanTv: a jakim obiektem się stają? :) na pewno obejrzysz się za dziewczyna w takiej sukience, więc będzie ona dla Ciebie obiektem seksualnym czy nie? @piesprzewodnik brzydka nie wiem bo to subiektywna opinia, mam prawidłowe bmi
@przeciag: Nie powiedziałem, że się nie stają, ale że sukienki to niwelują. Prędzej obejrzę się za dziewczyną w koszulce na ramiączkach i krótkich spodenkach jako obiekcie seksualnym niż dziewczyną w sukience. I obejrzenie się za kimś nie znaczy od razu, że ten ktoś jest dla nas obiektem seksualnym, ja mam tak, że oglądam się czasem za dziewczynami bo są ładne, ale jakoś nie przychodzi mi na myśl współżycie z nimi.
Jak ma być dobrze, jak na Tinder trafiam na samych kolesi w BMW 3 z 2008 roku, Renault Megane z 2006 r. albo Kia cee'd z 2013 bo: -on dojeżdża rowerem do pracy, -ma inne wydatki (a mieszka z rodzicami)
#rozowepaski #sukienki #oswiadczenie #prosba
@piesprzewodnik brzydka nie wiem bo to subiektywna opinia, mam prawidłowe bmi